NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 01 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Storing Rabobank na ruim een uur voorbij: betalen met app of iDeal weer mogelijk 01 januari 2022 17:55 01-01-22 17:55 Laatste update: 59 minuten geleden Update: 59 minuten geleden 368 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De storing bij Rabobank is zaterdag rond 19.00 uur opgelost, laat een woordvoerder van de bank weten aan NU.nl. De bank werd rond 17.30 uur getroffen door een storing. Klanten van de bank konden niet betalen via de app of met iDEAL. De storing trof volgens Rabobank alle klanten. De bank laat weten dat zij weer kunnen betalen via de Rabobank-app of met iDEAL.Volgens een woordvoerder had de storing te maken met een IT-probleem.Eind november had Rabobank te maken met een storing met internetbankieren. Die was na ruim vier uur verholpen. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here