NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 01 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Google werkt mogelijk aan opvolger van slimme bril Google Glass 31 december 2021 15:18 31-12-21 15:18 Laatste update: 11 uur geleden Update: 11 uur geleden 42 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Google werkt volgens The New York Times aan een opvolger van Google Glass. De slimme bril wordt onderdeel van een groter augmentedrealityproject. Met een AR-bril worden virtuele elementen, bijvoorbeeld een kaart of een model van een gebouw, toegevoegd aan de werkelijkheid. Het project zou zijn bedacht nadat Google vorig jaar het Canadese bedrijf North heeft overgenomen. Dat bedrijf maakt slimme brillen met augmented reality. Meer details over het apparaat zijn nog niet bekend.Voorganger Google Glass was een slimme bril waarmee gebruikers notificaties en berichten konden ontvangen en lezen op het glas van de bril. Daarnaast kon met de camera van de bril makkelijk gefotografeerd en gefilmd worden vanuit het perspectief van de drager.Het project werd nooit een succes. De bril wordt al jaren niet meer verkocht en wordt sinds begin vorig jaar ook niet meer ondersteund. Wel bestaat er nog een speciale versie voor bedrijven: de Google Glass Enterprise. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here