NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 31 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Dakota Johnson en Chris Martin houden relatie graag privé 31 december 2021 06:33 31-12-21 06:33 Laatste update: 45 minuten geleden Update: 45 minuten geleden 1 NUjij-reactie reactie Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Chris Martin en Dakota Johnson houden hun relatie graag voor zichzelf. Het stel vindt het prettig om hun liefdesleven “privé” en “knus” te houden, vertelt de Fifty Shades of Grey-actrice in het tijdschrift ELLE. “We zijn nu al een tijdje samen en we daten af en toe, maar we werken allebei zo veel dat het ook prettig is om thuis te zijn met elkaar”, zegt de 32-jarige actrice. “De meeste feestjes zijn dan dus ook bij mij thuis.”Johnson en Coldplay-zanger Martin (44) hebben sinds 2017 een relatie, maar worden niet vaak samen met elkaar gezien. Zo betreden ze nooit samen de rode loper.Martin was voor deze relatie getrouwd met Gwyneth Paltrow, met wie hij twee kinderen heeft. De band tussen Martin en Paltrow is nog steeds goed en ze hebben veel contact met elkaar. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here