NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 30 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Sharon Doorson heeft een relatie met haar oude jeugdliefde 30 december 2021 11:36 30-12-21 11:36 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 18 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Sharon Doorson heeft een nieuwe relatie. De zangeres is sinds kort samen met haar jeugdliefde, zo maakt ze donderdag bekend via Instagram. “Ik ben dol op ons verhaal”, schrijft Doorson bij enkele foto’s van een gezamenlijk etentje. “Zelfs jaren na onze ontmoeting laat je me weer verliefd op je worden.”Eerder dit jaar maakte Doorson bekend dat zij en haar toenmalige vriend Brunno een punt achter hun relatie hadden gezet. De twee waren elf jaar samen en hebben samen een dochter. Sharon Doorson deelt op Instagram diverse foto's van een etentje met haar nieuwe vriend. Foto: Instagram/Sharon Doorson Sharon Doorson deelt op Instagram diverse foto's van een etentje met haar nieuwe vriend. Foto: Instagram/Sharon Doorson , Sharon Doorson deelt op Instagram diverse foto's van een etentje met haar nieuwe vriend. Foto: Instagram/Sharon Doorson , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here