NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 29 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Verdachte brandstichting azc in Sneek is inwoner van de stad en zit nog vast 29 december 2021 12:06 29-12-21 12:06 Laatste update: 45 minuten geleden Update: 45 minuten geleden 38 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De verdachte die in de nacht van dinsdag op woensdag is aangehouden wegens vermeende brandstichting in een asielzoekerscentrum in Sneek zit nog vast. Het gaat om een 36-jarige inwoner van de Friese stad. De man wordt woensdag verhoord, aldus de politie. Een politiewoordvoerder zegt tegen NU.nl geen uitspraken te doen over of de verdachte in of buiten het azc woont.Woensdag wordt ook forensisch onderzoek gedaan naar de uitslaande keukenbrand, die plaatsvond in één woning. Die woning is volledig uitgebrand. Andere woningen werden ontruimd. Na ongeveer 45 minuten werd het sein brand meester gegeven.Twee mensen liepen snijwonden op, zei een woordvoerder van de brandweer tegen Omrop Fryslân. Zij konden ter plaatse worden behandeld. Drie mensen die rook hadden ingeademd zijn voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here