NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 28 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Fout in Windows 11 zorgt voor kleurenproblemen op HDR-schermen 27 december 2021 18:19 27-12-21 18:19 Laatste update: 13 uur geleden Update: 13 uur geleden 126 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Door een probleem met Windows 11 worden kleuren op sommige beeldschermen mogelijk niet op de juiste manier getoond, zo bevestigt Microsoft. Het bedrijf werkt aan een oplossing, maar die wordt niet eerder dan eind januari verwacht. De problemen kunnen zich voordoen op schermen met ondersteuning voor HDR (high dynamic range). “Sommige beeldbewerkingsprogramma’s laten kleuren mogelijk niet correct zien op HDR-schermen”, schrijft Microsoft. “Dit gebeurt vaak bij witte kleuren, die dan als fel geel of een andere kleur worden getoond.”Hoe groot het probleem is, is niet bekend. Volgens Microsoft hebben niet alle schermen er last van. Ook niet alle beeldbewerkingsprogramma’s zijn getroffen door de fout.Microsoft zegt aan een oplossing te werken. Die zal eind januari worden uitgebracht. Voor mensen die problemen ondervinden met de kleurweergave is een hulppagina met tips in het leven geroepen. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here