NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 28 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Famke Louise komt er bij genderrevealparty achter een zoon te krijgen 28 december 2021 09:35 28-12-21 09:35 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 152 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Famke Louise en haar vriend Denzel Slager worden binnenkort de ouders van een jongen. Het stel heeft in hun documentairereeks het geslacht van hun ongeboren kind onthuld. Famke Louise en Slager hebben eerder gezegd dat ze hun kind genderneutraal willen opvoeden, maar kozen er toch voor een zogeheten genderrevealparty te organiseren. Te zien is hoe het geslacht met blauwe confetti bekend wordt gemaakt op een feest.In de documentairereeks op Videoland is volgens RTL Boulevard te zien hoe de 23-jarige muzikante en haar vriend in het bijzijn van familie en vrienden ontdekken dat hun aanstaande kindje een jongen is.”Een echte man maakt mannen. Ik ben zo blij dat ik dit met jou heb mogen doen”, aldus Famke Louise. “En ik ben zo benieuwd hoe onze jongen eruit gaat zien, echt niet normaal.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here