NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 28 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Art Rooijakkers vraagt om hulp 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: 18 minuten geleden Update: 18 minuten geleden 56 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.een paar seconden geledenHulp gevraagdArt Rooijakkers heeft hulp nodig. Hij zit “voor de zoveelste dag” in thuisquarantaine met zijn twee dochters van vier. De presentator laat ook een positieve thuistest zien.een paar seconden geledeneen paar seconden geledenNieuwe yogaposeRenze Klamer was op vakantie in Zuid-Afrika en leerde daar van de pinguïns een nieuwe yogahouding: de pinguïnpose. De presentator deelt ook foto’s van een olifant, een uil en een leeuw.een paar seconden geledenKikiTutorials is geboren: de dochter van Nicolette van Dam en Bas Smit ontpopt zich als visagiste. Dat doet ze nog wel enigszins hardhandig.1Nicolette van Dam wordt opgemaakt door dochter Kikieen paar seconden geledenAltijd voor wakker makenRico Verhoeven hoeft niet lang na te denken als de vraag ‘waar mogen we je ‘s nachts voor wakker maken?’ wordt gesteld. De kickbokser vindt het heerlijk als zijn kinderen langskomen voor knuffels.19 minuten geledenGeen schoonzussen meer, maar toch familieDat een relatiebreuk niet het einde van je band met je voormalige schoonfamilie hoeft te betekenen, bewijzen Roxeanne Hazes en Monique Westenberg. André Hazes is inmiddels alweer een hele tijd niet meer samen met Westenberg, maar de twee voormalige schoonzussen zien elkaar nog steeds als familie.gisteren om 18:11TenenOnder een kerstfoto die David Beckham op Instagram plaatste maken zijn volgers opmerkingen over de lengte van de Britse speler. De 46-jarige Beckham staat op de foto met zijn vrouw Victoria (47) en hun vier kinderen, Brooklyn (22), Romeo (19), Cruz (16) en Harper (10). Zo op het oog niets geks aan, tot zijn volgers erachter komen dat Beckham op zijn tenen staat, zodat hij net zo lang is als zijn zoon Romeo.gisteren om 18:11gisteren om 15:57PosterGordon hoeft zich in Dubai niet te vervelen. Alle horeca is geopend, de zon schijnt en om het af te maken zijn zijn broer Johny en diens partner uit Nederland overgevlogen. Op Instagram laat de zanger zien dat hij het erg naar zijn zin heeft met zijn familielid. Als zijn broer het prachtige uitzicht met een poster vergelijkt, betrekt Gordon het compliment snel op zichzelf.gisteren om 12:39ChocoladeRapper Typhoon is zes maanden getrouwd met Marie Broeckman, zo laat hij op Instagram weten. Het stel viert dus een “chocolade huwelijk”. De artiest zegt dat hij ontzettend gelukkig is met zijn vrouw.gisteren om 10:32In goede handenRoel van Velzen stond gisterenavond met gelegenheidsformatie The Streamers op het podium in de Efteling. Het concert van de Nederlandse artiesten was via een livestream te volgen. De organisatie van de show schat dat er zondagavond zo’n 2,44 miljoen kijkers inschakelden. Van Velzen zit de dag na het concert nog op een roze wolk. Maar gelukkig is hij in goede handen, schrijft hij bij een foto waarop hij wordt opgetild door Freek.gisteren om 07:33Dankbaar voor familieSylvie Meis stond tijdens de kerstdagen even stil bij hoe dankbaar ze is voor haar familie. Vooral haar vijftienjarige zoon Damián wordt even in het zonnetje gezet. “Je bent mijn wereld”, schrijft ze bij een foto met haar zoon.gisteren om 07:24HangmatTerwijl de temperaturen in Nederland tot onder het vriespunt daalden, lag Jan Smit lekker op het strand op Bonaire. De zanger had zich net in een hangmat genesteld toen de kinderen op het strand besloten er een wedstrijd van te maken om hem er weer uit te gooien. Hij kan er gelukkig zelf wel om lachen.gisteren om 07:16Mooiste tijd van het jaarPatty Brard heeft met volle teugen van de kerstdagen genoten. De presentatrice had haar dochter Priscilla over de vloer. Ze plaatst een foto met haar op Instagram waarop de twee lachend bij de kerstboom poseren. Brard, die na jaren van geen contact vorig jaar weer werd herenigd met haar dochter, zegt haar nu nooit meer te laten gaan.gisteren om 07:16Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here