NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voetbal Formule 1 Wielrennen Meer Sport Spellen , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 27 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Liveblog OKT Schouten, De Jong en Wüst strijden om tickets op 3.000 meter 27 december 2021 17:18 27-12-21 17:18 Laatste update: 8 minuten geleden Update: 8 minuten geleden 4 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Goedenavond en welkom in dit liveblog! Hier houden we je op de hoogte van dag twee van het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Thialf. OKT schaatsen 18.07 uur: 3.000 meter (v) 19.11 uur: 2e 500 meter (m) Uitslagen: N’tab snelste bij 1e 500 meter een paar seconden geledenVrouwen strijden om twee ticketsIn 2018 pakte Nederland alle medailles op de 3.000 meter en dus is het geen verrassing dat de KNSB verwacht dat de Nederlandse schaatssters in Peking successen kunnen boeken. Om die reden zijn zowel de nummer een en twee van deze afstand zeker van plaatsing voor de Spelen. De vrouw met de derde tijd moet in de wachtkamer plaatsnemen. Winnaar 5.000 meter Massastart (wordt gekozen) Winnaar 3.000 meter Nummer twee 3.000 meter Winnaar 500 meter Jutta Leerdam (1.000 meter) Winnaar 1.500 meter Nummer twee 5.000 meter Nummer twee 1.500 meter Antoinette de Jong (1.000 meter) Nummer drie 3.000 meter Nummer drie 1.500 meter Ireen Wüst (1.000 meter) Nummer twee 500 meter Nummer drie 500 meter een paar seconden geledenWe verleggen onze focus naar de stayers in Thialf. Onder andere Irene Schouten, Ireen Wüst en Carlijn Achtereekte hopen hun ticket naar Peking over ongeveer een uur te kunnen boeken.een paar seconden geledenOm stipt 19.11 uur komen de sprinters weer in actie en weten we een half uur later wie het ticket naar Peking vast kan boeken.een paar seconden geledenN’tab zet goede eerste stapDai Dai N’tab kan over iets meer dan een uur met vertrouwen aan de tweede omloop van de 500 meter beginnen. Hij moest inhouden om de vallende Hein Otterspeer te ontwijken, maar de rijder van Jumbo-Visma heeft wel de snelste tijd in handen. Er is nog genoeg reden tot hoop voor zijn concurrenten: de snelste tijd telt na twee omlopen.een paar seconden geledeneen paar seconden geledenRit 11/11 – Botman en Snel komen niet aan de snelste tijden en dus is dit na de eerste omloop de top drie:1. Dai Dai N’tab – 34,532. Kai Verbij – 34,573. Merijn Scheperkamp – 34,64een paar seconden geledenRit 10/11 – Kai Verbij en Merijn Scheperkamp komen net niet aan de tijd van N’tab! Verbij klokt 34,57 en Scherpkamp rijdt 34,64. Janno Botman en Tijmen Snel komen in de laatste rit van deze eerste omloop in actie.een paar seconden geledenRit 9/11 – Valpartij Otterspeer! De Fries gaat onderuit en N’tab kan hem nog maar net ontwijken. De schlemiel van vier jaar geleden houdt kort in, maar noteert toch de snelste tijd: 34,53!een paar seconden geledenOef, een valse start voor Otterspeer. N’tab heeft slechte herinneringen aan een valse start op het OKT. Vier jaar geleden spatte zijn olympische droom nog uiteen doordat hij twee keer te vroeg weg was.een paar seconden geledenRit 8/11 – Jesper Hospes en Stefan Westenbroek rijden respectievelijk de zesde en achtste tijd. De ogen gaan nu op de favorieten, met in de komende rit Dai Dai N’tab en Hein Otterspeer.een paar seconden geledeneen paar seconden geledenRit 7/11 – Kjeld Nuis zet met 35,04 voorlopig de derde tijd op het bord.een paar seconden geledenRit 6/11 – Na de rit van Aron Romeijn en Thomas Geerdinck zijn we over de helft van de eerste omloop. Dit zijn de drie snelste tijden: Thomas Krol – 34,69 Ronald Mulder – 34,74 Serge Yoro – 35,17 een paar seconden geledenStart je dag net zo sterk als Antoinette de Jong. Lees hier meer.Gesponsord door: Campinaeen paar seconden geledenRit 5/11 – En of Thomas Krol kan verrassen! Hij rijdt een dik persoonlijk record en duikt met 34,69 onder de tijd van Mulder. Het is overigens al het vierde persoonlijke record van deze middag en dus lijken de omstandigheden in Thialf gunstig.een paar seconden geledenRit 4/11 – Serge Yoro (35,17) en Thijs Govers (36,22) komen niet aan de tijd van Mulder. Het is in de komende rit aan Thomas Krol en Lennart Velema. Kunnen zijn voor een verrassing zorgen?een paar seconden geledeneen paar seconden geledenRit 3/11 – Ronald Mulder komt als eerste van de favorieten in actie en legt de lat met 34,74 direct hoog!een paar seconden geledenRit 2/11 – Joep Wennemars, inderdaad de zoon van, klokt 35,50 en is daarmee na twee ritten de snelste. Het is wachten op de favorieten Ronald Mulder (rit 3), Hein Otterspeer en Dai Dai N’tab (rit 9) en Kai Verbij en Merijn Scheperkamp (rit 10).een paar seconden geledenRit 1/11 – Geen prettig begin voor de negentienjarige Sebas Diniz. Na de herstart komt hij vroeg ten val, waardoor Armand Broos alleen richting de streep rijdt. Broos klokt 35,75.een paar seconden geledenPang! Het eerste startschot op de tweede dag van het OKT heeft geklonken. We zien direct een valse start en dus maken Broos en Diniz zich op voor een herstart.een paar seconden geledenDe startlijst voor de 500 meter:1. Armand Broos-Sebas Diniz2. Joep Wennemars-Elwin Jongman3. Joost van Dobbenburgh-Ronald Mulder4. Thijs Govers-Serge Yoro5. Thomas Krol-Lennart Velema6. Aron Romeijn-Thomas Geerdinck7. Gijs Esders-Kjeld Nuis8. Jesper Hospes-Stefan Westenbroek9. Hein Otterspeer-Dai Dai N’tab10. Kai Verbij-Merijn Scheperkamp11. Janno Botman-Thijmen Sneleen paar seconden geledeneen paar seconden geledenEr is door de schaatsbond, in tegenstelling tot op de Olympische Spelen, gekozen voor twee omlopen bij de kortste afstand. Na twee omlopen kunnen we de balans pas opmaken, want het gaat om de snelste tijd.een paar seconden geledenWe beginnen dus met de 500 meter bij de mannen, waar we verder kunnen gaan met het invullen van de namen. Winnaar 1.000 meter Patrick Roest (5.000 meter) Winnaar 1.500 meter Nummer twee 1.000 meter Winnaar 10.000 meter Massastart (wordt gekozen) Nummer twee 1.500 meter Winnaar 500 meter Nummer drie 1.000 meter Nummer drie 1.500 meter Jorrit Bergsma (5.000 meter) Nummer twee 10.000 meter Nummer twee 500 meter Sven Kramer (5.000 meter) Nummer drie 500 meter een paar seconden geledenWat is de selectievolgorde, die bepaalt welke schaatsers naar de Spelen mogen?een paar seconden geledenHet programma van vandaag: 17.25 uur: 1e 500 meter mannen 18.07 uur: 3.000 meter vrouwen 19.11 uur: 2e 500 meter mannen een paar seconden geledenWelkom in dit liveblog! Het is tijd voor dag twee van het olympisch kwalificatietoernooi. Het is erop of eronder voor onder andere Kai Verbij, Dai Dai N’tab en Irene Schouten.een paar seconden geledenTerug omhoog

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here