NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 27 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , LG presenteert televisie met twee doorzichtige oledschermen 27 december 2021 12:13 27-12-21 12:13 Laatste update: 44 minuten geleden Update: 44 minuten geleden 25 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , LG Display heeft zondag een nieuwe transparante televisie gepresenteerd. Het apparaat bestaat uit twee doorzichtige oledpanelen van 55 inch die boven elkaar zijn gemonteerd, meldt The Verge. Het apparaat heeft aan de bovenkant een plank die aan de muur moet worden bevestigd. Beide schermen zijn voor ongeveer 40 procent doorzichtig. De televisie zou daardoor minder opvallen in het interieur.Op het bovenste scherm kan een tv-programma worden afgespeeld, terwijl het onderste scherm geschikt is voor het weergeven van weerberichten of nieuws. Ook kan op het bovenste scherm permanent kunst worden afgebeeld. Een zogenoemde Always on Display-modus zorgt ervoor dat het scherm altijd aan kan blijven staan.LG Display presenteerde de televisie in de aanloop naar techbeurs CES, die volgende week plaatsvindt in Las Vegas. Het is niet bekend of het apparaat daadwerkelijk op de markt wordt gebracht en hoeveel het dan zal gaan kosten. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here