NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 27 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Chantal Bles hoopt in winter 2022 te gaan trouwen met Robert Doornbos 27 december 2021 20:39 27-12-21 20:39 Laatste update: 15┬áminuten geleden Update: 15┬áminuten geleden 7 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Chantal Bles is tijdens Kerst door haar partner Robert Doornbos ten huwelijk gevraagd. Het stel is van plan om volgend jaar winter te gaan trouwen, zo liet Bles maandag in gesprek met RTL Boulevard weten. “Ik heb altijd een winterbruiloft voor me gezien, met kaarslicht en warmte”, vertelde de 35-jarige styliste.Voormalig autocoureur Doornbos (40) vroeg Bles tien jaar geleden al om met hem te gaan trouwen, maar dat kon door enkele ernstige gebeurtenissen tot nu toe niet doorgaan.Zo moest dochter Jada herstellen, nadat bij haar op zeer jonge leeftijd een tumor met uitzaaiingen werd ontdekt. In mei 2019 werd zij gezond verklaard. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here