Fase per fase

 1. 18 uur 56. Kopecky: “Parcours is technischer dan vorig jaar”. Lotte Kopecky passeerde op training aan het parcours in Dendermonde. Tijdens de verkenning viel het haar op hoe technisch de omloop is in vergelijking met vorig jaar. “Er is een wasbord, een afdaling in het zand, een paar tricky bochten en trappen die er vorig jaar niet waren. Het parcours lag er ook al modderig bij. Morgen zal het elke ronde vettiger en vettiger worden.” Voor Kopecky wordt het haar 2e veldrit van het seizoen. In Boom eindigde ze 3 weken geleden 20e. Wat staat er nog op haar crossmenu? “Ik sta nog aan de start in Heusden-Zolder, Hulst, Gullegem en het BK in Middelkerke. Het WK is geen optie. De verplaatsing is te groot en te veeleisend. En ik heb er ook niet veel te zoeken.” .

  Kopecky: “Parcours is technischer dan vorig jaar”

  Lotte Kopecky passeerde op training aan het parcours in Dendermonde. Tijdens de verkenning viel het haar op hoe technisch de omloop is in vergelijking met vorig jaar.

  “Er is een wasbord, een afdaling in het zand, een paar tricky bochten en trappen die er vorig jaar niet waren. Het parcours lag er ook al modderig bij. Morgen zal het elke ronde vettiger en vettiger worden.”

  Voor Kopecky wordt het haar 2e veldrit van het seizoen. In Boom eindigde ze 3 weken geleden 20e. Wat staat er nog op haar crossmenu?

  “Ik sta nog aan de start in Heusden-Zolder, Hulst, Gullegem en het BK in Middelkerke. Het WK is geen optie. De verplaatsing is te groot en te veeleisend. En ik heb er ook niet veel te zoeken.”

 2. 18 uur 54. De Belgische selectie bij de vrouwen. Sanne Cant, Alicia Frank, Marion Norbert Riberolle, Suzanne Verhoeven, Ellen Van Loy, Marthe Truyen, Laura Verdonschot, Jinse Peeters, Joyce Vanderbeken, Kiona Crabbe, Karen Verhestraeten, Julie De Wilde, Meg De Bruyne en Lotte Kopecky. .

  De Belgische selectie bij de vrouwen

  Sanne Cant, Alicia Frank, Marion Norbert Riberolle, Suzanne Verhoeven, Ellen Van Loy, Marthe Truyen, Laura Verdonschot, Jinse Peeters, Joyce Vanderbeken, Kiona Crabbe, Karen Verhestraeten, Julie De Wilde, Meg De Bruyne en Lotte Kopecky.

 3. 18 uur 53. Kijk live naar de WB-cross in Dendermonde. De vrouwen zetten morgen om 13.40 uur hun tanden in de modder van Dendermonde. Kijk live naar de wedstrijd op Eén of op deze pagina. .

  Kijk live naar de WB-cross in Dendermonde

  De vrouwen zetten morgen om 13.40 uur hun tanden in de modder van Dendermonde. Kijk live naar de wedstrijd op Eén of op deze pagina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here