NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 26 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Lifehack: Zo plan je nu alvast je nieuwjaarswensen in 26 december 2021 13:31 26-12-21 13:31 27 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Het nieuwe jaar staat voor de deur, een mooi moment om elkaar het allerbeste te wensen. Met deze tips wordt het versturen van nieuwjaarswensen een minder groot karwei. Een bekend tafereel? Je hebt net afgeteld, het nieuwe jaar is ingeluid en na de eerste slokken champagne duik je in je telefoon. Je wilt natuurlijk wel direct al je familieleden en vrienden een gelukkig Nieuwjaar wensen.Sommige mensen bel je (als het netwerk niet overbelast is), maar veel vrienden stuur je misschien even een appje. Als je veel vrienden hebt, kan dat toch heel wat tijd kosten en dat is misschien niet zo handig op een gezellige Oudejaarsavond. Gebruik een verzendlijst Een goede tip is om één bericht naar een hele groep mensen te sturen. WhatsApp heeft daar de functie ‘Verzendlijst’ voor. Je stuurt dan hetzelfde bericht naar meerdere personen, terwijl zij het binnenkrijgen als een normaal appje.Tik in WhatsApp op het menu met drie stippen rechtsboven. Daar kies je voor ‘Nieuwe verzendlijst’, waarna je alle contacten kunt selecteren die je iets wilt sturen. Het is natuurlijk wel jammer dat je je vrienden zo geen persoonlijk bericht kunt sturen, maar het scheelt wel tijd op Oudejaarsavond. Een mail of sms inplannen Vreemd genoeg heeft WhatsApp geen mogelijkheid om een bericht in te plannen, zodat het op een later tijdstip wordt verstuurd. Als je nu alvast je nieuwjaarswensen wilt schrijven, kun je dus beter kiezen voor een e-mail of sms en die zo instellen dat deze pas om middernacht op 31 december wordt verzonden.Er is overigens wel een mogelijkheid om het tóch via WhatsApp te doen, maar dan moet je wel in de weer met apps van derde partijen. Het is voor ontwikkelaars van deze apps niet makkelijk om met het ingewikkelde WhatsApp te werken, maar er bestaan omwegen voor. WhatsApp inplannen Veel apps zijn er niet, maar de beste optie is SKEDit voor Android of iOS. In deze app kun je een bericht typen, de contactpersoon selecteren voor wie het is bedoeld en instellen wanneer het verstuurd moet worden.Het werkt, maar er zitten wel wat nadelen aan. Je moet de app namelijk wel erg veel machtigingen geven, zodat hij de controle over je hele toestel kan overnemen. Het programma heeft dit nodig om namens jou acties uit te voeren, in dit geval het versturen van het appje. Er zijn geen signalen dat SKEDit daar louche dingen mee doet, maar toch is het niet bepaald een fijn gegeven.Daarnaast moet je je vergrendelingsscherm uitzetten, zodat de app je telefoon kan openen om het appje voor je te versturen. Dat is natuurlijk niet zo bevorderlijk voor de bescherming van je toestel. Maar als je toch op deze manier je nieuwjaarswensen inplant, kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om de app in 2022 weer van je telefoon te verwijderen. Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.Wijzig cookie-instellingen , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here