NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 26 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , GGD-koepel waarschuwt onderwijspersoneel voor valse uitnodiging voor booster 25 december 2021 14:17 25-12-21 14:17 Laatste update: 10 uur geleden Update: 10 uur geleden 134 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Koepelorganisatie GGD GHOR Nederland waarschuwt zaterdag voor een onjuist bericht dat op sociale media rondgaat. Daarin staat ten onrechte dat onderwijspersoneel eerder voor een boosterprik in aanmerking kan komen. Dit is onjuist, laat GGD GHOR weten. “In verschillende GGD-regio’s zien wij onderwijspersoneel op priklocaties verschijnen met een afspraak op basis van een fake bericht. De GGD’s kunnen deze mensen niet helpen.”De organisatie wijst op het huidige beleid, waarbij mensen van oud naar jong worden uitgenodigd voor een prik. “Deze oproepen voor specifieke groepen worden uitsluitend door het ministerie van Volksgezondheid en de GGD’s gedaan.” Het is niet bekend hoe breed het valse bericht is verspreid.Demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge maakte zaterdag bekend dat de eerste veertigers een boosterprik mogen halen. Mensen met de geboortejaren 1971, 1972 en 1973 zijn aan de beurt voor een afspraak. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here