NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 26 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Fajah Lourens liet borstimplantaten verwijderen na complicaties 25 december 2021 15:18 25-12-21 15:18 Laatste update: 9 uur geleden Update: 9 uur geleden 148 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Fajah Lourens heeft besloten haar beide borstimplantaten te laten verwijderen, omdat een ervan voor de tweede keer lek was. Dit heeft ze zaterdag laten weten via Instagram. “Ik heb deze Kerst afscheid genomen van mijn nepborsten en kom steeds dichter bij mezelf”, schrijft de zakenvrouw.Op haar blog vertelt ze dat ze als kind al grotere borsten wilde. Haar latere operatie leidde tot de nodige complicaties: voor de tweede keer in vijf jaar kampte Lourens met een lekkend borstimplantaat. Hoewel een arts haar adviseerde de implantaten te laten verwijderen, koos Lourens ervoor ze te laten vervangen door nieuwe exemplaren.Hierop traden weer complicaties op, waaronder een bacteriële huidinfectie. Toen de voormalige actrice positief op het coronavirus was getest, bleek dat een van haar implantaten gedraaid was. Daarop besloot ze beide implantaten te laten verwijderen.”Ik heb geen borsten nodig om gezien te worden. Ik kan mezelf zien en vrouwelijk vinden zonder borsten. Dat is hoe ik er nu in sta. Hier moest ik me de afgelopen weken even doorheen worstelen”, vertelt ze over haar situatie, die ze “een emotionele rollercoaster” noemt. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here