NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 26 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , As Bibian Mentel wordt op sterfdag uitgestrooid in Canadese bergen 26 december 2021 17:19 26-12-21 17:19 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 33 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Edwin Spee en zijn stiefzoon Julian gaan volgend jaar de as van hun geliefde en moeder Bibian Mentel op haar sterfdag, 29 maart, uitstrooien vanaf de top van een Canadese berg. Dat vertellen Spee en zijn stiefzoon zondag in een interview met RTL Boulevard. De twee vieren dit jaar voor het eerst Kerst zonder Mentel. Na de Kerst begint Julian met een nieuw avontuur. Zijn stiefvader brengt hem naar Canada, waar Julian 4,5 maand gaat doorbrengen in een berggebied. Waar dat precies is, wordt niet gedeeld in het interview.”Ik ga hier werken, snowboarden en mijn passie achterna”, aldus Julian. Eind maart, wanneer zijn stiefvader Julian ophaalt, strooien ze samen de as uit. “Mama voelde zich thuis in de bergen, ik kan mij geen mooiere plek bedenken om haar achter te laten.”Mentel werd zesmaal Nederlands kampioene snowboard op de onderdelen halfpipe en snowboardcross. In 2002 werd ze met een prothese opnieuw Nederlands kampioene snowboardcross. Ze behaalde gouden medailles op de Paralympische Spelen van 2014 en 2018. Op 29 maart dit jaar overleed ze aan de gevolgen van kanker. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here