NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 26 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Apps van de week: Het kerstdiner extra mooi op de foto zetten 25 december 2021 13:00 25-12-21 13:00 6 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Je kerstdiner extra mooi op de foto zetten om te delen met diegenen die er niet bij kunnen zijn en het is tijd voor de Top 2000. Dit zijn de apps van de week. Foodie Sloof jij je elk jaar helemaal uit voor het kerstdiner? Dit jaar heb je minder mensen aan tafel, wat ook betekent dat minder mensen van je kookkunsten kunnen genieten. Daarom is een goede foto extra belangrijk. Helaas ziet een foto van eten met de camera van je smartphone er zelden echt appetijtelijk uit.Foodie is een app die focust op het fotograferen van gerechten. De app zorgt ervoor dat je bord centraal staat en met filters zorgt de app ervoor dat het eten er lekker uitziet. Om dat makkelijker te maken, hebben verschillende gerechten een eigen filter. Zo zijn er bijvoorbeeld filters voor taarten, fruit en vlees. De filters kun je al kiezen voordat je de foto maakt.De app is gratis te downloaden en te gebruiken. Er zitten zelfs geen in-appaankopen in. Wel verschijnen er soms advertenties.Download Foodie voor Android of iOS (gratis). ElfYourself Tijdens deze Kerst zul je waarschijnlijk extra veel foto’s en video’s naar familie en vrienden sturen. De app ElfYourself helpt om daar een komische draai aan te geven. Jij en je familieleden worden onderdeel van een dansvideo. Daarvoor hoef je alleen maar een paar foto’s van enkele hoofden van familieleden te maken.Deze foto’s worden in een video geplaatst, waardoor het lijkt alsof jij en je familie een maf dansje doen. Echte danskunsten zijn niet nodig, dus je kunt ook je oma, baby of hond aan het dansen zetten.ElfYourself is al langer een fenomeen en wordt nog jaarlijks bijgewerkt met nieuwe dansjes. De app is gratis te downloaden en sommige dansjes zijn gratis. Andere dansjes kosten geld via een seizoenspas voor 6,49 euro. Je aankopen zijn dan twaalf maanden geldig. Als je de app volgend jaar tijdens Kerst weer wil gebruiken, zul je dus opnieuw moeten betalen.Download ElfYourself voor Android of iOS (gratis). 30Zo gebruik je ElfYourself NPO Radio 2 Tijdens de kerstdagen start traditioneel de Top 2000, de ‘lijst der lijsten’. Een groot deel van Nederland stemt jaarlijks op hun favoriete muziek aller tijden. Uit die stemmen wordt een lijst van tweeduizend liedjes samengesteld die tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt uitgezonden op NPO Radio 2.Voor de Top 2000 heeft de NPO Radio 2-app weer een update gekregen. In de app vind je uiteraard de volledige lijst en kun je ook zoeken naar nummers, om te zien wanneer die liedjes worden gedraaid. Dit jaar kun je aangeven wat jouw favoriete liedjes zijn die je niet wil missen. Je krijgt dan een notificatie wanneer je de radio aan moet zetten.Download NPO Radio 2 voor Android of iOS (gratis). Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.Wijzig cookie-instellingen , , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here