Fase per fase

 1. 08 uur 53. Ik denk dat de organisatie een halve dag getwijfeld heeft na de beslissing om geen publiek toe te laten, maar de komst van het trio heeft de doorslag gegeven. Als je vandaag niet uitkijkt naar het veldrijden, dan moet je met een andere sport bezig zijn. . Carl Berteele (Radio 1).

  Ik denk dat de organisatie een halve dag getwijfeld heeft na de beslissing om geen publiek toe te laten, maar de komst van het trio heeft de doorslag gegeven. Als je vandaag niet uitkijkt naar het veldrijden, dan moet je met een andere sport bezig zijn.
  Carl Berteele (Radio 1)

 2. 26-12-2021.

 3. 13 uur 28. Van der Poel: “Hopelijk kan ik verrassen”. In Dendermonde is het morgen uitkijken naar de terugkeer van Mathieu van der Poel. Na een knieblessure is de wereldkampioen klaar om erin te vliegen. “Het niveau is vrij hoog, een beetje zoals de voorbije jaren”, zegt Van der Poel daags voor Dendermonde. “Wout is heel goed in vorm, vrij indrukwekkend. Ik weet niet of ik al de benen heb om hem te volgen.” “Normaal moet ik me kunnen handhaven in de groep achter Van Aert. Hopelijk kan ik mezelf verrassen.” .

  Van der Poel: “Hopelijk kan ik verrassen”

  In Dendermonde is het morgen uitkijken naar de terugkeer van Mathieu van der Poel. Na een knieblessure is de wereldkampioen klaar om erin te vliegen.

  “Het niveau is vrij hoog, een beetje zoals de voorbije jaren”, zegt Van der Poel daags voor Dendermonde. “Wout is heel goed in vorm, vrij indrukwekkend. Ik weet niet of ik al de benen heb om hem te volgen.”

  “Normaal moet ik me kunnen handhaven in de groep achter Van Aert. Hopelijk kan ik mezelf verrassen.”

 4. 12 uur 23. Herbekijk de hoogtepunten van het modderbad van vorig jaar.

  Herbekijk de hoogtepunten van het modderbad van vorig jaar

 5. 12 uur 21. Het niveau in de groep na Wout van Aert zou ik normaal moeten aankunnen, maar ik weet niet of ik de benen al heb om hem te volgen. Hopelijk kan ik mezelf verrassen. Mathieu van der Poel (Alpecin-Fenix).

  Het niveau in de groep na Wout van Aert zou ik normaal moeten aankunnen, maar ik weet niet of ik de benen al heb om hem te volgen. Hopelijk kan ik mezelf verrassen.
  Mathieu van der Poel (Alpecin-Fenix)

 6. 12 uur 19. De Grote 3. Mathieu van der Poel stelde zijn rentree nog een weekend uit, maar begint in Dendermonde aan zijn korte veldritwinter. Wout van Aert pikt de draad dan weer op na een stage met Jumbo-Visma in Spanje. En Tom Pidcock boekte vorig weekend in Rucphen zijn eerste overwinning. Met usual suspects Eli Iserbyt, Toon Aerts en Michael Vanthourenhout en co vormen zij een deelnemersveld om van te smullen. Op de Sporza-kanalen zit u in een zetel: volg de cross op Eén, kijk met livestream in onze app of luister naar Radio 1. .

  De Grote 3

  Mathieu van der Poel stelde zijn rentree nog een weekend uit, maar begint in Dendermonde aan zijn korte veldritwinter. Wout van Aert pikt de draad dan weer op na een stage met Jumbo-Visma in Spanje. En Tom Pidcock boekte vorig weekend in Rucphen zijn eerste overwinning.

  Met usual suspects Eli Iserbyt, Toon Aerts en Michael Vanthourenhout en co vormen zij een deelnemersveld om van te smullen.

  Op de Sporza-kanalen zit u in een zetel: volg de cross op Eén, kijk met livestream in onze app of luister naar Radio 1.

 7. 12 uur 19.

  Veldrijden

  Goed nieuws in Dendermonde: duel tussen Van der Poel en Van Aert gaat door