NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 25 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Patricia Paay na drie maanden revalidatie op Kerstavond naar huis 24 december 2021 19:58 24-12-21 19:58 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 17 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Patricia Paay hoeft de kerstdagen niet in een revalidatiecentrum door te brengen. De presentatrice en zangeres mag na drie maanden revalideren weer naar huis, vertelt ze vrijdag op Instagram. De 72-jarige Paay werd eerder dit jaar aan haar heup geopereerd en mocht sindsdien niet terug naar huis. Ze werd drie maanden verzorgd in een revalidatiecentrum. Ze schrijft dat ze niet kan uitleggen hoe dankbaar ze is om weer thuis te zijn.”Zo heerlijk om lekker weer al je eigen spulletjes om je heen te hebben en natuurlijk ook mijn man en de hondjes”, schrijft Paay. “Ik voel dat ik nog wel een beetje bij moet komen, maar ik ga even genieten van het feit dat ik thuis ben.”Paay zit dit jaar met Kerst dan ook niet alleen. Ze schrijft dat haar dochter Christina samen met haar vriend Kevin op bezoek komt om te dineren. “Voor mij is deze Kerstavond echt een cadeautje”, aldus de zangeres. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here