Fase per fase

 1. vooraf, 13 uur 38. Gent zonder Vadis. Woensdag viel Vadis Odjidja in de Beker van België al na 6 minuten uit. Tegen Standard incasseerde de Gentse sterkhouder een venijnige tik tegen zijn achillespees. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck neemt de geblesseerde Vadis niet op in zijn selectie voor morgen. .

  Gent zonder Vadis

  Woensdag viel Vadis Odjidja in de Beker van België al na 6 minuten uit. Tegen Standard incasseerde de Gentse sterkhouder een venijnige tik tegen zijn achillespees.

  Gent-coach Hein Vanhaezebrouck neemt de geblesseerde Vadis niet op in zijn selectie voor morgen.

 2. vooraf, 13 uur 03. De afwezigheid van de fans is een manco. Ze stuwen ons vooruit, maar we hebben al een jaar zonder hen gespeeld. We weten dat ze achter ons zullen staan. De groep moet de positieve energie bewaren en werken op het veld. Felice Mazzu (coach Union).

  De afwezigheid van de fans is een manco. Ze stuwen ons vooruit, maar we hebben al een jaar zonder hen gespeeld. We weten dat ze achter ons zullen staan. De groep moet de positieve energie bewaren en werken op het veld.
  Felice Mazzu (coach Union)

 3. vooraf, 13 uur 01. Union – AA Gent. Union-AA Gent is een van de meest aantrekkelijke affiches op de laatste speeldag van 2021. De leider in 1A ontvangt de ploeg-in-vorm. Wie duikt de eindejaarsfeesten met een goed gevoel in?  .

  Union – AA Gent

  Union-AA Gent is een van de meest aantrekkelijke affiches op de laatste speeldag van 2021. De leider in 1A ontvangt de ploeg-in-vorm. Wie duikt de eindejaarsfeesten met een goed gevoel in? 

 4. Vooraf, 13 uur 01

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here