NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 25 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Dode en zwaargewonde door eenzijdig ongeval op A7 in Noord-Holland 25 december 2021 18:59 25-12-21 18:59 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 30 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Door een ongeluk op de A7 ter hoogte van het Noord-Hollandse Middenmeer is zaterdag een persoon om het leven gekomen, meldt de politie zaterdag. Ook is iemand zwaargewond geraakt en liep een derde persoon licht letsel op. De drie personen zaten samen in één voertuig. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk maar de politie vermoedt dat het om een eenzijdig ongeluk gaat.Wegens de situatie is de afslag naar Middenmeer in de richting van Den Oever tijdelijk afgesloten. Bij een aanrijding op de A7 bij Middenmeer is 1 persoon overleden. 1 persoon raakte zwaargewond en een derde persoon heeft licht letsel opgelopen. De drie zaten in één voertuig. Politie doet onderzoek naar toedracht (vermoedelijk eenzijdige) aanrijding. Einde berichtgeving.AvatarAuteurPOL_NHNMoment van plaatsen15:50 – 25 december 2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here