NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 24 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Steeds meer bedrijven zeggen fysieke deelname aan techbeurs CES af 24 december 2021 09:35 24-12-21 09:35 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 7 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Steeds meer grote techbedrijven zeggen hun fysieke deelname aan de Consumer Electronics Show (CES) af vanwege het coronavirus. Ook Google, Lenovo en Intel zullen niet in Las Vegas aanwezig zijn tijdens de vierdaagse elektronicabeurs. Eerder kondigden onder andere Facebook-moederbedrijf Meta, Amazon, T-Mobile en Twitter al aan niet meer te komen. De bedrijven kiezen ervoor om werknemers niet in gevaar te brengen.”Na rijp beraad hebben we besloten om niet aanwezig te zijn op de beursvloer van CES 2022″, aldus een woordvoerder van de Amerikaanse internetgigant Google. “We hebben de ontwikkeling van de omikronvariant op de voet gevolgd en hebben besloten dat dit de beste keuze is voor de gezondheid en veiligheid van onze teams.”De Chinese computerproducent Lenovo zei op Twitter “alle activiteiten ter plaatse” op te schorten. De Amerikaanse chipfabrikant Intel zal de CES ook vooral virtueel bijwonen.De beurs staat nog altijd vanaf 5 januari op de agenda. Aan het evenement zouden meer dan 2.100 bedrijven meedoen. De organisatie stelt ook gratis coronatests beschikbaar.Dat steeds meer grote bedrijven hun deelname aan de CES afzeggen, maakt de terugkeer van het jaarlijkse evenement onzeker. Belangrijke vakmedia als CNET, The Verge en TechCrunch maakten eerder al bekend dat ze geen verslaggevers zullen sturen.Wat Nederlandse bedrijven doen, is nog niet duidelijk. Aan de afgelopen online editie deden meer dan negentig Nederlandse bedrijven mee. Daarmee was het de grootste Nederlandse delegatie ooit op de CES. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here