NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 24 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Prins William en gezin niet naar Elizabeth, brengen Kerst door bij Middletons 23 december 2021 20:00 23-12-21 20:00 Laatste update: 8 uur geleden Update: 8 uur geleden 6 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Prins William en zijn vrouw Catherine Middleton zijn met Kerst in Norfolk. Ze brengen de feestdagen door met de familie van Catherine, zo bevestigt het Britse koninklijk huis aan verschillende Britse media. Het is niet duidelijk of het stel voor vertrek naar Norfolk ook nog een bezoekje brengt aan Williams oma, koningin Elizabeth. De 95-jarige Elizabeth brengt de kerstdagen sowieso niet alleen door: ze krijgt bezoek van haar zoon prins Charles en zijn vrouw Camilla.Eerder werd duidelijk dat Elizabeth met Kerstmis niet naar haar landgoed Sandringham afreist, zoals ze dat traditiegetrouw ieder jaar doet. De vorstin blijft vanwege de snelle verspreiding van de omikronvariant van het coronavirus op Windsor Castle en zal daar haar familie ontvangen.Haar dochter prinses Anne zal vermoedelijk niet van de partij zijn. Haar man Timothy Laurence testte positief op het coronavirus, waarna de prinses thuis in quarantaine is gegaan. Wie er nog meer Kerst zullen vieren met de Queen is nog niet duidelijk.Vorig jaar koos Elizabeth er ook al voor op Windsor te blijven en samen met haar echtgenoot prins Philip rustig de feestdagen door te brengen. Het wordt voor haar dit jaar de eerste Kerstmis zonder Philip, die in april overleed. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here