NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 23 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , LG toont concept voor kantelende stoel met ingebouwde televisie 23 december 2021 18:01 23-12-21 18:01 Laatste update: 7┬áminuten geleden Update: 7┬áminuten geleden 1 NUjij-reactie reactie Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , LG Display heeft in de aanloop naar techbeurs CES twee nieuwe televisieconcepten gepresenteerd. Een daarvan is de zogeheten ‘Media Chair’: een massagestoel met een ingebouwde tv die kan kantelen. Voor de mediastoel werkt LG samen met een Koreaanse fabrikant die massagestoelen maakt. Een woordvoerder van LG zegt tegen The Verge dat dat bedrijf de stoel uiteindelijk wil gaan verkopen. Maar veel details zijn niet bekend. Zo is onduidelijk welk bedrijf het is, wanneer de stoel op de markt moet komen en voor welke prijs.De Media Chair is een U-vormig apparaat dat kan kantelen. Daardoor kan de persoon op de stoel meer onderuit of rechtop worden gezet. Tegenover de persoon is een oled-televisie van LG gemonteerd. Die kan overigens zowel liggend als rechtop worden gedraaid via een paneel op de armleuning. In de stoel zitten overigens ook speakers verwerkt voor surround sound. Fietsen voor de tv LG heeft ook zijn Virtual Ride-concept laten zien. Ook dit apparaat wordt voorlopig niet op de markt gebracht, maar laat zien welke toekomst LG voor ogen heeft met hometrainers.Het apparaat bestaat uit een hometrainer (die eruit ziet als een eenwieler) en daarvoor drie oledschermen van 55 inch die samen over de hometrainer heen buigen. Het apparaat moet de fietser het idee geven dat hij buiten fietst, omdat op de schermen een rit wordt gesimuleerd. , , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here