NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 23 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Jury overlegt na de kerst verder in misbruikproces tegen Ghislaine Maxwell 22 december 2021 23:49 22-12-21 23:49 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Op maandagochtend 27 december komen de twaalf juryleden weer samen om te kijken of ze tot een unaniem besluit kunnen komen of Maxwell wel of niet schuldig is. Maxwell wordt op 25 december 60 jaar en zal haar verjaardag in gevangenschap moeten doorbrengen. Maxwell was de assistent en ex van de steenrijke zedendelinquent Jeffrey Epstein. Hij pleegde in 2019 in de gevangenis pleegde in afwachting van een zedenzaak tegen hem.Maxwell staat terecht voor zes misdrijven. Die houden allemaal verband met het seksueel misbruik van vier slachtoffers tussen 1994 en 2004 door Epstein. De jury kwam woensdag voor de derde dag op rij bijeen om tot een oordeel te komen. Maxwell riskeert een celstraf van zeventig jaar. Zie ook: Ghislaine Maxwell beschuldigd van seksueel misbruik van vier minderjarigen , Zie ook: Ghislaine Maxwell beschuldigd van seksueel misbruik van vier minderjarigen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here