NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 23 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Huawei presenteert zijn eerste klaptelefoon met vouwscherm 23 december 2021 17:28 23-12-21 17:28 Laatste update: 15 minuten geleden Update: 15 minuten geleden 16 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Huawei heeft de P50 Pocket uitgebracht in China. Het is de eerste klaptelefoon van het bedrijf met een vouwscherm aan de binnenkant. Als de telefoon is dichtgevouwen, heeft hij nog een klein, rond scherm voor meldingen en widgets, zoals het weerbericht. Aan de binnenkant heeft de telefoon een scherm van 6,9 inch met een beeldverhouding van 21:9. Bovenin zit een klein gaatje met de frontcamera. Het scherm aan de buitenkant is 1 inch met een resolutie van 340 bij 340 pixels. Dit display kan gebruikt worden om meldingen te bekijken, de datum te tonen of om bijvoorbeeld muziek te bedienen.Boven het kleine scherm zijn in eenzelfde cirkelvorm drie cameralenzen geplaatst. Het gaat om een standaardlens (40 megapixels), een ultragroothoeklens (13 megapixels) en een lens die meer kleuren en licht kan registreren (32 megapixels).Als de telefoon wordt dichtgevouwen, is er geen zichtbare spleet voor de vouw van het scherm. Dat heeft de Galaxy Z Flip 3 van concurrent Samsung wel. De P50 Pocket werkt niet met Google-apps en -diensten, vanwege een langdurig handelsverbod in de Verenigde Staten. Amerikaanse bedrijven mogen daardoor geen zaken doen met Chinese fabrikanten.De telefoon komt vooralsnog dan ook alleen uit in China. Omgerekend vraagt Huawei 1.250 euro voor de standaardversie. Er is ook een Premium-versie met meer opslagruimte en werkgeheugen. Die kost omgerekend zo’n 1.525 euro. De achterkant van dat model is ontworpen door de Nederlandse kledingontwerper Iris van Herpen.Huawei heeft al eerder vouwtelefoons gemaakt, de Mate X uit 2019 en de Mate X2 uit 2021. Die telefoons gingen niet als een klaptelefoon in de lengte dicht, maar als een boek. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here