NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 22 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Dolly Dot-zangeres Esther Oosterbeek heeft geen behoefte aan een relatie 22 december 2021 06:40 22-12-21 06:40 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 13 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Esther Oosterbeek is al jaren vrijgezel en heeft in tegenstelling tot haar mede-Dolly Dot Angela Groothuizen geen enkele behoefte aan Tinder. De zangeres zegt in gesprek met De Telegraaf dat een relatie wat haar betreft niet hoeft. Oosterbeek (62) zegt een “enig leven” te hebben met familie, vrienden en de zangeressen van de Dolly Dots. “Echt… ik heb totaal geen behoefte aan een man, ben ook zeker niet op zoek.”Dat betekent niet dat de zangeres zich er volledig voor afsluit, want Oosterbeek weet ook dat het leven soms een verrassende wending kan nemen. “Misschien loop ik binnenkort tegen een leuke man aan. Zeg wat dat betreft nooit nooit. Maar ik ben echt supergelukkig in m’n eentje. Juist in de lockdownperiode heb ik ontdekt dat alleen zijn voor mij geen enkel probleem is.”Sinds ze werd getroffen door een hersenbloeding voelt het voor Oosterbeek alsof ze “in reservetijd” leeft. “Geloof me, ik word elke ochtend in m’n eentje vrolijk wakker en ben dan blij met weer een nieuwe dag. Kortom, ik heb een heerlijk leven.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here