NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 23 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Chinese ondernemer betaalde 28 miljoen dollar voor toeristische ruimtevlucht 22 december 2021 18:04 22-12-21 18:04 Laatste update: 5 uur geleden Update: 5 uur geleden 39 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Chinese ondernemer Justin Sun gaat volgend jaar mee met een toeristische ruimtevlucht van Blue Origin, het ruimtevaartbedrijf van Jeff Bezos. Hij betaalde eerder dit jaar 28 miljoen dollar (24,7 miljoen euro) voor het ticket. Sun is oprichter van het cryptocurrencyplatform TRON. Hij mag vijf mensen meenemen tijdens de reis. Wie deze personen zijn, zal hij de komende tijd bekendmaken.Blue Origin onthulde eerder al dat het ticket voor de eerste toeristische ruimtevlucht van het ruimtevaartbedrijf, die in juli plaatsvond, voor 28 miljoen dollar was geveild. De koper bleef echter lange tijd anoniem. In totaal waren er 7.600 bieders uit 159 landen aanwezig.Sun is nu naar voren gestapt en heeft verteld dat hij de hoogste bieder was. “Ik won de veiling zes maanden geleden, maar miste de lancering. Dit houdt mijn liefde voor de ruimte echter niet tegen”, zei Sun op Twitter. Hij gaat de reis nu alsnog maken.De raket zal opstijgen vanaf de ruimtebasis van Blue Origin bij de plaats Van Horn in de Amerikaanse staat Texas. Het vaartuig gaat naar ruim 100 kilometer hoogte en landt vervolgens weer in Texas. 155Keerzijde van steenrijke ruimtetoeristen: ‘We stoppen de ruimte vol rotzooi’ , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here