NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 21 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , William Spaaij: Relatie met Noortje Herlaar was de mooiste die ik had 21 december 2021 06:53 21-12-21 06:53 Laatste update: 5 uur geleden Update: 5 uur geleden 9 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , William Spaaij en Noortje Herlaar braken hun verloving in het voorjaar van 2015 af, maar volgens de acteur was het de mooiste relatie die hij in zijn leven had, zegt hij in het AD. De breuk veroorzaakte een spiritueel keerpunt voor Spaaij. “Die relatie was een van de grootste en mooiste in mijn leven. Ik begon te denken: waarom doe ik wat ik doe? En wat betekent dat eigenlijk?”, aldus Spaaij.”Ik kwam in die zoektocht al snel uit bij mensen die mediteerden en die bepaalde boeken lazen. Ik ben ongelooflijk veel zelf gaan onderzoeken. Veel behoorlijk zweverigs, ook. Voor die tijd dacht ik veel meer in kaders. Ik was bezig met carrière maken. Maar ik ben er inmiddels achter gekomen dat die kaders me beperkten.”Spaaij vindt het niet erg dat de relatiebreuk met Herlaar – ze waren vijf jaar samen – er uiteindelijk toe leidde dat hij op zoek ging naar zichzelf.”De relatie met Noortje is de mooiste geweest die ik ooit heb gehad. Het was mijn langste volwassen, dierbare relatie, waar ik met veel liefde op terugkijk. Ik deins er niet voor terug om dat te zeggen. Na die relatie heb ik me enorm ontwikkeld. Maar het is niet zo dat ik nu denk: wist ik toen maar wat ik nu weet.”De 38-jarige Spaaij is vanaf volgend jaar mei te zien in de toneelbewerking van de oude televisieserie Dagboek van een Herdershond. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here