NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 21 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Anouk Hoogendijk heeft opnieuw een miskraam gehad 21 december 2021 11:53 21-12-21 11:53 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 22 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Anouk Hoogendijk heeft twee weken geleden een miskraam gehad. Het is de tweede keer dat de oud-voetbalster van Ajax haar kindje tijdens de zwangerschap verliest. Op Instagram deelt ze een foto vanuit haar ziekenhuisbed. “Dit was twee weken geleden. Ik had toen graag het goede nieuws willen delen dat ik veertien weken zwanger was. Veertien weken zaten wij op een roze wolk, wat waren wij gelukkig!”, schrijft de 36-jarige Hoogendijk, die al de moeder van Sonny is.”In plaats daarvan ging het niet goed en ben ik hier bevallen. Drie dagen ziekenhuis met veel te veel bloedverlies en uiteindelijk daardoor ook nog een spoedoperatie.”Hoogendijk schrijft dat het mentaal een enorme klap is geweest, maar dat het haar fysiek ook zwaar valt. “Dit was helaas al de tweede keer dit jaar dat het misging. Eerder hoorden we na acht weken zwangerschap dat het een miskraam was en heeft het zes weken geduurd om alles goed m’n lichaam uit te krijgen.”De oud-voetbalster zegt dat ze lang heeft getwijfeld om haar verhaal te delen. “Het liefst sluit ik mezelf nu wekenlang op en verstop ik me lekker onder mijn dekens. Maar ik weet dat er helaas velen zijn die met dit soort tegenslagen te maken krijgen. Ik denk dat het goed is dat we dat bespreekbaar maken en elkaar daarin steunen”, schrijft ze. “Daarnaast wil ik ook niet doen alsof het goed met me gaat, terwijl dat nu even niet zo is. Dat kost energie en die heb ik nu niet.” Anouk Hoogendijk deelde het nieuws met haar volgers. Foto: Instagram/Anouk Hoogendijk. Anouk Hoogendijk deelde het nieuws met haar volgers. Foto: Instagram/Anouk Hoogendijk. , Anouk Hoogendijk deelde het nieuws met haar volgers. Foto: Instagram/Anouk Hoogendijk. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here