NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 20 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Vanaf vrijdag niet meer mogelijk om klant te worden van XS4ALL 20 december 2021 15:41 20-12-21 15:41 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 98 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Mensen kunnen vanaf 24 december geen klant meer worden bij XS4ALL, bevestigt een woordvoerder van KPN maandag. Begin volgend jaar start de provider ook met het overzetten van klanten naar de KPN-systemen. De Ondernemingskamer (onderdeel van het gerechtshof in Amsterdam) oordeelde twee jaar geleden dat KPN het dochtermerk XS4ALL mag opdoeken en de provider mag samenvoegen met het moederbedrijf. De ondernemingsraad van XS4ALL spande in november een zaak aan om dit tegen te houden, maar zonder succes.Het besluit van KPN leidde tot onrust onder gebruikers en medewerkers. Vorig jaar startte actiegroep XS4ALL Moet Blijven ook een crowdfundingactie voor een nieuwe internetprovider: Freedom Internet. De actiegroep wordt nu opgeheven omdat KPN en XS4ALL definitief worden samengevoegd.XS4ALL is een van de oudste Nederlandse internetproviders voor consumenten. De aanbieder startte in 1993. Destijds werd het bedrijf opgericht door hackers die een vrije toegang tot het internet belangrijk vonden. Ook privacybescherming voor klanten stond hoog in het vaandel. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here