NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 20 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Sinds juni ruim 180.000 vervalste coronapassen ontdekt in Frankrijk 20 december 2021 17:19 20-12-21 17:19 Laatste update: 48 minuten geleden Update: 48 minuten geleden 54 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Franse autoriteiten hebben sinds afgelopen juni 182.000 vervalste coronapassen ontdekt. Toen werd in het land de 3G-regel ingevoerd. Bij het 3G-beleid krijgen mensen die gevaccineerd zijn, hersteld zijn van COVID-19 of negatief getest zijn toegang tot een locatie. In Frankrijk is het noodzakelijk voor veel dingen, van bezoek aan een restaurant of bioscoop tot een rit in de trein of bus op grotere afstanden.De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gerald Darmanin wijst op Twitter op de mogelijke gevolgen van het vervalsen van QR-codes of papieren passen. Mensen kunnen tot vijf jaar celstraf of een boete tot 75.000 euro voor het gebruiken, maken of verkopen ervan krijgen. De politie heeft momenteel vierhonderd onderzoeken naar nagemaakte passen lopen.Als extra stap in de strijd tegen de snelle stijging van het aantal infecties, ook door de omikronvariant van het coronavirus, is een negatieve test binnenkort niet meer voldoende om een coronapas te krijgen in Frankrijk. Het land wil een 2G-beleid (vaccinatie of herstelbewijs) invoeren, al moet het wetsvoorstel nog wel worden goedgekeurd. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here