NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 20 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Loiza Lamers is hoteldebotel 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: 56 minuten geleden Update: 56 minuten geleden 42 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.één uur geledenHelemaal verliefdLoiza Lamers is sinds kort gelukkig in de liefde en deelt maandag een romantisch kiekje op Instagram. Het model en haar vriend Jelle poseren bij de gracht en Lamers’ volgers zwijmelen met haar mee.7 uur geledenOp de pierNee, dit is niet de pier van Scheveningen: Josylvio heeft het voor zijn recentste Instagram-foto iets verderop opgezocht. De rapper staat op de pier van Santa Monica in Californië.7 uur geledenOp het plattelandDua Lipa is er even helemaal uit: de Britse zangeres is met vriendinnen op het platteland en geniet daar van haar gezelschap, paarden en een warm bad.8 uur geledenKleine meidVandaag viert Soundos El Ahmadi haar veertigste verjaardag. De cabaretière feliciteert zichzelf op Instagram en beschouwt zichzelf ondanks haar leeftijd gewoon nog als een “kleine meid”.8 uur geledenTerug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here