NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 20 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Gordon had relatie met Jeffrey 'voor geen goud willen missen' 20 december 2021 13:58 20-12-21 13:58 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 13 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Gordon heeft na een mislukte relatie in 2021 en verschillende korte romances in de jaren ervoor de hoop op de liefde niet verloren. De 53-jarige presentator blijft optimistisch voor het komende jaar. Op Instagram deelt Gordon maandag een paar hoogtepunten van het afgelopen jaar. Zo kreeg de zanger zijn hond Toto, emigreerde hij naar Dubai en zamelde hij meer dan 40.000 handtekeningen in tegen online pesten.Ook zijn relatie met Jeffrey rekent Gordon tot zijn hoogtepunten. “Vier maanden samen de wereld over op een roze wolk”, schrijft de zanger. “Helaas is het misgelopen,maar ik had het voor geen goud willen missen.”Gordon heeft nergens spijt van. “En alles loopt zoals het universum voor me heeft bepaald.” De presentator blijft geloven in een wereld “waarin we kunnen leven met covid” en hij “zal ook wederom blijven hopen op de liefde”. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here