NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 18 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Maker Halo Infinite werkt aan oplossing voor verbindingsproblemen in multiplayer 18 december 2021 10:06 18-12-21 10:06 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 4 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Het populaire online speltype Big Team Battle van de nieuwe shooter Halo Infinite had in de afgelopen week meer dan normaal te kampen met verbindingsproblemen. Ontwikkelaar 343 Industries erkent de problemen en belooft in januari met een oplossing te komen. In Big Team Battle spelen mensen in twee teams van twaalf personen online tegen elkaar. De afgelopen week hadden spelers veel last van verbindingsproblemen, waardoor ze foutmeldingen kregen en geen potjes konden starten.343 Industries zegt dat er nog geen oorzaak gevonden is. De ontwikkelaar schrijft enkele aanpassingen te hebben aangebracht om het verbinden te verbeteren – bijvoorbeeld door teams kleiner te maken – maar die aanpassingen hadden nauwelijks effect.Het probleem is volgens 343 Industries “complex”. De studio noemt het oplossen een topprioriteit, maar meldt ook dat het vanwege de feestdagen enkele weken kan duren voordat er verbetering komt.Tot die tijd adviseert de ontwikkelaar om Big Team Battle solo te spelen in plaats van in teams met vrienden. Dat zou ervoor zorgen dat spelers wél vaker in een potje terechtkomen.De multiplayermodus van Halo Infinite is sinds 15 november te spelen, maar bleef enkele weken in de bètastatus voordat het volledige spel op 8 december verscheen. Halo Infinite is het zesde deel in de Halo-serie rond het hoofdpersonage Master Chief. Zie ook: Review: Halo Infinite zet Halo weer op het goede pad , Zie ook: Review: Halo Infinite zet Halo weer op het goede pad , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here