NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 16 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Videoland verhoogt abonnementsprijzen met 1 euro per maand 15 december 2021 17:29 15-12-21 17:29 Laatste update: 11 uur geleden Update: 11 uur geleden 59 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Streamingdienst Videoland verhoogt de maandprijzen van zijn Plus- en Premium-abonnementen per 18 januari met 1 euro per maand, maakt het bedrijf woensdag op zijn website bekend. Een Plus-abonnement kost vanaf dat moment 8,99 euro per maand. Het Premium-abonnement gaat 10,99 euro per maand kosten. Voor mensen met een Basis-abonnement verandert er niets: dat blijft 4,99 euro per maand kosten.Volgens Videoland wordt de prijsverhoging doorgevoerd om volgend jaar meer exclusieve series, films en documentaires aan te kunnen bieden. De dienst treedt daarover verder niet in detail.Videoland biedt verschillende dingen met zijn abonnementen. Met het Basis-abonnement kunnen mensen wel naar films en series kijken, maar dan mét reclame. Het Plus-abonnement haalt de reclames weg en zorgt ervoor dat de abonnee op twee schermen tegelijk kan kijken. Met Premium is er eveneens geen reclame en kan op vier schermen worden gekeken. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here