NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 16 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Spraakberichten op WhatsApp zijn voortaan voor versturen terug te luisteren 15 december 2021 18:15 15-12-21 18:15 Laatste update: 10 uur geleden Update: 10 uur geleden 2 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , WhatsApp heeft een verandering doorgevoerd aan het verzenden van spraakberichten. Mensen kunnen voortaan opnames eerst zelf beluisteren voordat ze verstuurd worden. Voorheen werden spraakopnames altijd direct verstuurd, behalve als ze tijdens het opnemen al werden verwijderd. Nu kunnen gebruikers dus eerst een spraakopname terugluisteren om bijvoorbeeld te bepalen of het verhaal wel duidelijk is of dat er geen gekke uitspraken in zitten.De terugluisteroptie werkt volgens WhatsApp op iOS, Android en web. Om van de functie gebruik te maken, veeg je tijdens een spraakopname omhoog vanaf de opnameknop. Vervolgens staat in het midden onderin beeld een knop om de opname te stoppen. Vervolgens kun je deze terugluisteren en daarna bepalen om de opname weg te gooien of te verzenden.De functie werd een paar maanden geleden al in een bètaversie van WhatsApp ontdekt. Maar toen leek het erop alsof een opname in delen kon worden opgenomen, door deze te pauzeren. Dat blijkt niet zo te zijn. Na het stoppen van een opname is het niet mogelijk om deze te hervatten. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here