NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 16 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Nick Cannon na overlijden vijf maanden oude zoon: 'Mijn hart ligt in stukken' 15 december 2021 20:02 15-12-21 20:02 Laatste update: 8 uur geleden Update: 8 uur geleden 14 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Nick Cannon is gebroken door het overlijden van zijn vijf maanden oude zoon Zen. Het jongetje stierf begin deze maand aan de gevolgen van een hersenaandoening. “We hebben maar heel kort bij een echte engel mogen zijn”, vertelt de komiek aan People. “Mijn hart ligt in stukken. Ik zou willen dat ik meer had kunnen doen, meer tijd met hem had kunnen doorbrengen, hem langer had kunnen knuffelen.”Cannon en zijn vriendin Alyssa Scott proberen aan de mooie dingen terug te denken. “Hij was zo’n liefdevolle baby. Het was een grote eer voor mij om zijn vader te mogen zijn.”Het stel kwam er zo’n twee maanden na zijn geboorte achter dat Zen een ernstige aandoening had. Ze bespraken mogelijke behandelingen met doktoren, waarbij ook chemotherapie genoemd werd. Uiteindelijk besloten ze door te gaan zonder behandeling en deden ze er alles aan om hun zoon “zo gelukkig mogelijk” te maken.”We hadden gesprekken over kwaliteit van leven”, aldus de 41-jarige Cannon. “In een van de scenario’s zou Zen in het ziekenhuis zijn gebleven, waarbij hij allerlei apparaten om zich heen had. Ik heb zelf chemotherapie ondergaan (vanwege de autoimmuunziekte lupus, red.) en ik weet hoeveel pijn dat met zich meebrengt. Ik wilde dat een kind van twee maanden oud niet aandoen. Ik wilde niet dat hij zou lijden.”Cannon kreeg Zen in juni met Scott. Een week daarvoor beviel zijn ex-vriendin Abby De La Rosa van een tweeling van Cannon, die zegt dat hij niet in monogamie gelooft. Slechts een half jaar eerder kreeg hij nog een dochter met ex-vriendin Brittany Bell, met wie hij ook een zoon heeft. Met zijn ex-vrouw Mariah Carey is Cannon vader van de tienjarige tweeling Monroe en Moroccan. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here