NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 16 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Man (19) opgepakt voor het verkopen van valse QR-codes via sociale media 16 december 2021 17:22 16-12-21 17:22 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 233 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Agenten hebben woensdagmiddag een negentienjarige man uit het Brabantse Riel opgepakt vanwege het aanbieden van valse QR-codes voor het coronatoegansbewijs op sociale media, meldt de politie donderdag. De verdachte bood via Instagram een vervalst coronatoegansgebewijs aan voor 50 euro. Hij wordt verdacht van valsheid in geschrifte en zit nog vast voor verhoor.De politie kwam de man op het spoor dankzij misdaadverslaggever en programmamaker Kees van der Spek. Die had de aanbieding van de verdachte voorbij zien komen op sociale media.Van der Spek en zijn televisieteam reisden woensdag af naar de woning van de man in Riel. De misdaadverslaggever sprak met hem en waarschuwde vervolgens de politie. Die arresteerde de jongen. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here