Fase per fase

 1. eerste helft, minuut 6. Thorstvedt waagt zij kans. Daar is Genk opnieuw. Thorstvedt zet centraal een dribbel op en haalt uit van net buiten de zestien. Zijn schot gaat niet zo ver naast het doel van Koffi. .

  Thorstvedt waagt zij kans

  Daar is Genk opnieuw. Thorstvedt zet centraal een dribbel op en haalt uit van net buiten de zestien. Zijn schot gaat niet zo ver naast het doel van Koffi.

 2. eerste helft, minuut 5. Genk probeert toch de wedstrijd in handen te nemen. Bongonda kan zich doorzetten op links en brengt de bal goed voor doel, maar Onuachu kan er net niet bij. .

  Genk probeert toch de wedstrijd in handen te nemen. Bongonda kan zich doorzetten op links en brengt de bal goed voor doel, maar Onuachu kan er net niet bij.

 3. eerste helft, minuut 1. Aftrap. Morioka brengt de wedstrijd op gang in de Cegeka Arena. Duwt Charleroi Genk nog wat dieper in de crisis? .

  Aftrap

  Morioka brengt de wedstrijd op gang in de Cegeka Arena. Duwt Charleroi Genk nog wat dieper in de crisis?

 4. eerste helft, minuut 1 match begonnen

 5. vooraf, 20 uur 46. Charleroi al 4 jaar zonder zege in Genk. Het is al geleden van 19 augustus 2017 dat Charleroi nog eens de volle buit kon pakken in Genk. Bovendien gebeurde dat toen door een owngoal van Sander Berge. Sindsdien keerde Charleroi al 4 keer met lege handen huiswaarts na een bezoek aan Racing Genk. .

  Charleroi al 4 jaar zonder zege in Genk

  Het is al geleden van 19 augustus 2017 dat Charleroi nog eens de volle buit kon pakken in Genk. Bovendien gebeurde dat toen door een owngoal van Sander Berge. Sindsdien keerde Charleroi al 4 keer met lege handen huiswaarts na een bezoek aan Racing Genk.

 6. vooraf, 20 uur 37. Slechte herinneringen voor Onuachu. Twee maanden geleden hield Charleroi de punten thuis tegen Racing Genk. Nicholson en Gholizadeh zorgden voor een 2-0-overwinning. Bij Genk was Onuachu dé schlemiel. Hij mikte bij een 1-0-achterstand een penalty op Koffi, mocht herkansen omdat de doelman te snel van zijn lijn gekomen was en zag vervolgens hoe Koffi zijn tweede strafschop met een geweldige redding tegen de paal duwde. .

  Slechte herinneringen voor Onuachu

  Twee maanden geleden hield Charleroi de punten thuis tegen Racing Genk. Nicholson en Gholizadeh zorgden voor een 2-0-overwinning. Bij Genk was Onuachu dé schlemiel. Hij mikte bij een 1-0-achterstand een penalty op Koffi, mocht herkansen omdat de doelman te snel van zijn lijn gekomen was en zag vervolgens hoe Koffi zijn tweede strafschop met een geweldige redding tegen de paal duwde.

 7. vooraf, 20 uur 29. Charleroi kan met een nieuwe zege tot op 2 punten naderen van Anderlecht. Bovendien krijgt het normaal gezien ook nog de 3 punten van de gestaakte wedstrijd tegen Standard. In de strijd voor de dure plaatsen voor de Champions' Play-offs kan het team van Edward Still vanavond ook profiteren van het puntenverlies van AA Gent, gisteren bij KV Mechelen. .

  Charleroi kan met een nieuwe zege tot op 2 punten naderen van Anderlecht. Bovendien krijgt het normaal gezien ook nog de 3 punten van de gestaakte wedstrijd tegen Standard. In de strijd voor de dure plaatsen voor de Champions’ Play-offs kan het team van Edward Still vanavond ook profiteren van het puntenverlies van AA Gent, gisteren bij KV Mechelen.

 8. vooraf, 20 uur 21. 6 zeges in laatste 8 wedstrijden . In tegenstelling tot het zwalpende Genk is Charleroi de laatste weken wél goed bezig. Als we ook het gestaakte duel tegen Standard meerekenen, dan zit Charleroi aan 6 overwinningen in zijn laatste 8 wedstrijden. Twee keer ging het onderuit, maar dat was niet tegen Janneke en Mieke. Bij leider Union kreeg het een 4-0-pandoering, thuis ging het de boot in tegen Anderlecht. .

  6 zeges in laatste 8 wedstrijden

  In tegenstelling tot het zwalpende Genk is Charleroi de laatste weken wél goed bezig. Als we ook het gestaakte duel tegen Standard meerekenen, dan zit Charleroi aan 6 overwinningen in zijn laatste 8 wedstrijden. Twee keer ging het onderuit, maar dat was niet tegen Janneke en Mieke. Bij leider Union kreeg het een 4-0-pandoering, thuis ging het de boot in tegen Anderlecht.

 9. vooraf, 20 uur 11. Genk snakt naar thuiszege. Genk won voor het laatst eind oktober op bezoek bij Zulte Waregem, maar voor de laatste thuiszege moeten we nog een maand verder terug in de tijd. Eind september kon Genk voor het laatst de punten thuis houden, tegen Seraing. Nadien ging het op eigen veld onderuit tegen Gent en Club en kwam het tussendoor niet verder dan een gelijkspel tegen Cercle. Bovendien kon het ook in de Europa League geen thuiszege boeken tegen Dinamo Zagreb, West Ham en Rapid Wien én werd het op eigen veld ook uit de beker geknikkerd door Club Brugge.  .

  Genk snakt naar thuiszege

  Genk won voor het laatst eind oktober op bezoek bij Zulte Waregem, maar voor de laatste thuiszege moeten we nog een maand verder terug in de tijd. Eind september kon Genk voor het laatst de punten thuis houden, tegen Seraing. Nadien ging het op eigen veld onderuit tegen Gent en Club en kwam het tussendoor niet verder dan een gelijkspel tegen Cercle.

  Bovendien kon het ook in de Europa League geen thuiszege boeken tegen Dinamo Zagreb, West Ham en Rapid Wien én werd het op eigen veld ook uit de beker geknikkerd door Club Brugge. 

 10. vooraf, 20 uur 07. Ongewijzigd Charleroi. Geen wijzigingen bij Charleroi. Edward Still kiest voor dezelfde elf die afgelopen vrijdag aan de aftrap stonden tegen Oostende. .

  Ongewijzigd Charleroi

  Geen wijzigingen bij Charleroi. Edward Still kiest voor dezelfde elf die afgelopen vrijdag aan de aftrap stonden tegen Oostende.

 11. vooraf, 20 uur 04. Munoz en Heynen weer in de basis. Bernd Storck ging veranderingen doorvoeren bij Genk, maar qua personeelsbezetting valt het met die veranderingen wel mee. Enkel Eiting en Paintsil verdwijnen uit de basis na de nederlaag bij Gent. Heynen en Munoz keren terug in de startelf. .

  Munoz en Heynen weer in de basis

  Bernd Storck ging veranderingen doorvoeren bij Genk, maar qua personeelsbezetting valt het met die veranderingen wel mee. Enkel Eiting en Paintsil verdwijnen uit de basis na de nederlaag bij Gent. Heynen en Munoz keren terug in de startelf.

 12. vooraf, 09 uur 42. Stap voor stap komen we er wel. We zijn op de goeie weg. Bernd Storck.

  Stap voor stap komen we er wel. We zijn op de goeie weg.
  Bernd Storck

 13. vooraf, 09 uur 42. Storck: “Andere structuur nodig”. Met nog drie wedstrijden voor de competitiestop wil coach Bernd Storck weer aanknopen met de zege. “We hebben goed getraind en de sfeer is goed”, zegt Storck. “Ik heb met de spelers gesproken: ze worden een beetje uitgedaagd, ik heb nogal wat veranderingen doorgevoerd. Maar we hebben ook echt een andere organisatie en structuur nodig.” .

  Storck: “Andere structuur nodig”

  Met nog drie wedstrijden voor de competitiestop wil coach Bernd Storck weer aanknopen met de zege. “We hebben goed getraind en de sfeer is goed”, zegt Storck. “Ik heb met de spelers gesproken: ze worden een beetje uitgedaagd, ik heb nogal wat veranderingen doorgevoerd. Maar we hebben ook echt een andere organisatie en structuur nodig.”

 14. vooraf, 09 uur 38. 2 op 15 voor Genk. KRC Genk zit nog steeds in de hoek waar de klappen vallen: van hun laatste 16 wedstrijden wonnen ze er slechts twee. Het is al van oktober geleden dat Genk nog een competitiewedstrijd kon winnen.  .

  2 op 15 voor Genk

  KRC Genk zit nog steeds in de hoek waar de klappen vallen: van hun laatste 16 wedstrijden wonnen ze er slechts twee. Het is al van oktober geleden dat Genk nog een competitiewedstrijd kon winnen. 

 15. Vooraf, 09 uur 38

 16. Opstelling KRC Genk. Maarten Vandevoordt, Daniel Muñoz, Mujaid Sadick, Mark McKenzie, Simen Juklerød, Junya Ito, Bryan Heynen, Kristian Thorstvedt, Patrik Hrošovský, Theo Bongonda, Paul Onuachu

  Opstelling KRC Genk

  Maarten Vandevoordt, Daniel Muñoz, Mujaid Sadick, Mark McKenzie, Simen Juklerød, Junya Ito, Bryan Heynen, Kristian Thorstvedt, Patrik Hrošovský, Theo Bongonda, Paul Onuachu

 17. Opstelling Charleroi. Hervé Koffi, Loïc Bessile, Stelios Andreou, Stefan Knezevic, Jackson Tchatchoua, Adem Zorgane, Marco Ilaimaharitra, Joris Kayembe, Ali Gholizadeh, Shamar Nicholson, Ryota Morioka

  Opstelling Charleroi

  Hervé Koffi, Loïc Bessile, Stelios Andreou, Stefan Knezevic, Jackson Tchatchoua, Adem Zorgane, Marco Ilaimaharitra, Joris Kayembe, Ali Gholizadeh, Shamar Nicholson, Ryota Morioka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here