NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 16 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Duitstalig kanaal van Russische nieuwsdienst opnieuw geblokkeerd op YouTube 16 december 2021 14:15 16-12-21 14:15 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 59 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , YouTube heeft weer een Duitstalig kanaal van de Russische staatsomroep RT offline gehaald. De nieuwsdienst en zijn video’s werden in september al geblokkeerd, maar volgens een woordvoerder van YouTube probeerde RT die blokkade te omzeilen door een ander kanaal te gebruiken. RT, voorheen bekend als Russia Today, zegt dat het kanaal “zonder uitleg” offline is gehaald. YouTube verwijst naar een eerder besluit van het videoplatform. In september werden twee Duitstalige kanalen van RT opgeheven, omdat die de regels rond desinformatie over het coronavirus hadden geschonden. YouTube staat niet toe dat de eigenaar van een opgeheven account een nieuw kanaal aanmaakt.De blokkade in september leidde tot boze reacties vanuit Rusland. Moskou beschuldigde YouTube van censuur en zei dat de Duitse autoriteiten daar een rol in hadden gespeeld vanwege de gespannen relatie tussen de twee landen. Berlijn ontkent betrokken te zijn geweest bij het besluit van YouTube.RT wordt in westerse landen gezien als een propagandakanaal van het Kremlin. Het medium wordt beschuldigd van het verspreiden van complottheorieën en desinformatie ten behoeve van de Russische staat. RT heeft naast een Duitstalige versie ook onder meer een Engelse, Franse, Spaanse en Arabische versie. Meerdere landen hebben de omroep verboden. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here