NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 16 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Dolly Parton ziet driedubbel 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: 8 uur geleden Update: 8 uur geleden 33 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , een paar seconden geledenDrie Dolly’s”Ik ben het, aan het poseren met mij, aan het poseren met een poppenversie van mij”, zegt Dolly Parton op Instagram. “En probeer dat maar een tien keer heel snel achter elkaar te zeggen.”een paar seconden geledenNieuw levenDe pasgeboren zoon van Jandino Asporaat heet Nío, zo maakt de komiek bekend via Instagram. Eerder had hij al naar buiten gebracht dat hij voor de derde keer vader was geworden. “Lieve Nió, welkom op de wereld, welkom in onze familie.”één uur geledenMaskers op en relaxen maarGeorgina Verbaan vindt het altijd lastig om te antwoorden als mensen vragen wat zij doet om te ontspannen. Maar toen ze haar fotoalbum van Bonaire nog een keer doorbladerde, had ze het antwoord. “Ik denk dat ik het antwoord in één beeld gevangen heb”, schrijft ze op Instagram.4 uur geledenNiet lang meer wachten Simon Keizer en zijn vrouw AnneMarie hoeven niet heel lang meer te wachten op hun tweede kindje. Op Instagram toont AnneMarie trots de buik waarin haar kindje inmiddels 38 weken groeit.4 uur geleden4 uur geleden’Subtiel’Daphne Deckers heeft nu ook de kerstboom staan en vertelt haar volgers waar ze dol op is: glitter en zoveel mogelijk kerstballen. Echt subtiel is het niet, vindt ze zelf ook, maar wel gezellig.9 uur geledenIn de uitverkoopAltijd al eigenaar van een kasteel willen zijn? Dit is je kans! De familie Meiland heeft de vraagprijs van hun chateau flink laten zakken. Waar ze eerst nog meer dan 1 miljoen euro vroegen, is de vraagprijs inmiddels gezakt tot 795.000 euro.gisteren om 15:41Uit de oude doosMax Verstappen, die zondag wereldkampioen in de Formule 1 werd, deelt op Instagram twee foto’s met zijn vader Jos. Op eentje is hij als klein jochie te zien en op de tweede wordt hij als wereldkampioen gefeliciteerd door zijn vader. “Zoals het begon en zoals het nu is”, schrijft de coureur, die tegelijkertijd zijn fans bedankt voor alle steun en lieve berichten.gisteren om 07:37Sarah is verwijderdAndré Hazes en Sarah van Soelen hebben volgens laatstgenoemde een relatiepauze ingelast, maar de zanger heeft nu toch alle foto’s met haar verwijderd van zijn Instagram-pagina. Van Soelen heeft nog wel aardig wat foto’s die hun relatie vastlegden op haar profiel staan.gisteren om 05:16Feeling 32Taylor Swift is 32 jaar oud geworden en heeft dat gevierd met een heleboel (geteste) vriendinnen. De zangeres maakt zelf nog een grapje over haar single 22: de titel verandert ze zonder enige moeite in 32.maandag om 19:20VerliefdDouwe Bob is “zo verliefd” op zijn dochter, schrijft hij bij een foto van hen samen op Instagram. Bobby Lou, zoals de dochter van de zanger en kunstenares Loes van Delft heet, is pas een paar dagen oud. Ze werd op 9 december geboren. Eind juli werd bekend dat Douwe Bob en Van Delft een kind verwachtten, maar de zanger zei destijds dat zij geen relatie hebben.maandag om 19:20maandag om 17:59TornadoDavina Michelle lijdt aan ADD (Attention Deficit Disorder). Mensen die hier last van hebben, hebben vaak een hoofd dat overstroomt van gedachten, ideeën en gevoelens. Op Instagram laat de zangeres weten dat ze haar nummer over deze aandoening heeft afgerond. “Ik heb soms het gevoel dat er een tornado door mijn hoofd raast.”maandag om 15:41Lekker wandelenJustin en Hailey Bieber zijn in Londen en maken maandag een wandeling door de Britse hoofdstad. “In Londen met mijn schatje Hailey”, schrijft de zanger bij een reeks romantische foto’s.maandag om 10:41Max Verstappen wordt na zijn winst zondag persoonlijk gefeliciteerd door Ali B. Hij maakt spontaan een improvisatierap voor de coureur. “Niemand kon het geloven, maar jij steeg erboven”, rapt de artiest.84Ali B feliciteert en rapt voor Max Verstappen in Abu Dhabimaandag om 06:17Voor de eerste keerDuncan Laurence maakt iets bijzonders mee: hij hoort voor het eerst zijn hit Arcade op de Amerikaanse radio. De zanger is al langer populair in de Verenigde Staten.maandag om 05:48Het lijkt wel KerstmisLindsay Lohan en haar broer Dakota hebben de middag doorgebracht in winterwonderland. Omringd door kerstbomen en sneeuw gaan de twee nog even op de foto.maandag om 05:46Een nieuw duoMartien Meiland en Maik de Boer gingen gisteren allebei naar de première van Britt Dekkers nieuwe film. Er was ook even tijd voor een fotomomentje. “M&M”, schrijft de stylist bij een foto op Instagram.maandag om 05:46Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here