NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 15 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Proeftijd O.J. Simpson vervroegd beëindigd 15 december 2021 03:45 15-12-21 03:45 Laatste update: 54 minuten geleden Update: 54 minuten geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De proeftijd van O.J. Simpson zit er, ruim vier jaar na zijn vrijlating, op. De proeftijd zou eigenlijk tot februari duren, maar de autoriteiten in de Amerikaanse staat Nevada besloten zijn beperkingen wegens goed gedrag eerder op te heffen. De 74-jarige oud-Americanfootballspeler en acteur kwam in 2017 voorwaardelijk vrij nadat hij in Nevada negen jaar gevangenisstraf had uitgezeten voor zijn aandeel in een gewapende overval en ontvoering in Las Vegas in 2007. Daarbij had hij met vijf handlangers geprobeerd een handelaar in memorabilia te overvallen.Simpson was in 1995 prominent in het nieuws om een opzienbarend proces waarin hij werd beschuldigd van de moord op zijn ex-vrouw, Nicole Simpson, en haar vriend.Simpson werd uiteindelijk vrijgesproken in de zaak, die volgens velen raciale vooroordelen in het Amerikaanse politiesysteem aan het licht bracht. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here