NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 14 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Britt Dekker ondersteunt haar moeder zodat zij minder hoeft te werken 14 december 2021 06:44 14-12-21 06:44 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 113 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Britt Dekker kan zich door haar contract bij Talpa en haar succesvolle YouTube-kanaal wat vrijheden veroorloven. Dat niet alleen: ze kan ook haar moeder (foto) helpen, die daardoor niet meer fulltime hoeft te werken. Dekker heeft het goed voor elkaar en wil haar moeder, die op de intensive care werkt, zo veel mogelijk ontlasten. “Ik help haar, zodat ze nu maar drie dagen hoeft te werken. Ze heeft haar hele leven voor mij gezorgd, ik vind het fijn dat ik nu wat kan terugdoen voor haar”, zegt Dekker in het AD.De 29-jarige presentatrice heeft niet alleen een succesvolle carrière op televisie, met haar paard bereikte ze ook de elfde plaats op het Nederlands kampioenschap dressuur.Toch weet Dekker dat het geen gegeven is dat alles lukt. “Veel mensen zeggen: volg je dromen en als je het wil, komt het uit. Maar dat is niet zo. De meeste dromen komen helemaal niet uit, zeker niet als je geen bekende ouders of een kruiwagen hebt.”De presentatrice probeert allerlei dingen en ook als het niet lukt, vindt ze dat prima. “Maar er lukt altijd wel iets.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here