NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 13 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Rapper Megan Thee Stallion studeert af in gezondheidswetenschappen 13 december 2021 08:00 13-12-21 08:00 Laatste update: 5 uur geleden Update: 5 uur geleden 21 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Megan Thee Stallion heeft afgelopen weekend haar universiteitsdiploma behaald. De 26-jarige rapper is afgestudeerd in gezondheidswetenschappen. De artieste deelde online een stream van de afstudeerceremonie, zodat haar volgers de diploma-uitreiking van de Texas Southern University live konden volgen. Megan Thee Stallion schrijft op Instagram dat ze zeker weet dat haar ouders, die allebei overleden zijn, trots toekijken.De rapper, die in 2020 samen met Cardi B een hit scoorde met WAP, heeft er altijd op gehamerd dat een diploma belangrijk is. “Ik doe het voor mezelf, maar ik doe het ook voor de vrouwen in mijn familie die mij gevormd hebben.” Trots poseert de rapper met haar 'cap and gown'. Foto: Instagram/Megan Thee Stallion Trots poseert de rapper met haar 'cap and gown'. Foto: Instagram/Megan Thee Stallion , Trots poseert de rapper met haar 'cap and gown'. Foto: Instagram/Megan Thee Stallion , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here