NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 13 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Intel belooft kleinere en snellere computerchips te maken 12 december 2021 15:27 12-12-21 15:27 Laatste update: 13 uur geleden Update: 13 uur geleden 48 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Intel wil computerchips de komende jaren nog veel kleiner en sneller maken. Die belofte heeft Intel volgens persbureau Reuters zaterdag gedaan op een internationale conferentie in San Francisco. Onderzoekers van Intel denken dat ze de huidige chips nog kleiner kunnen maken door transistors in de chip op een bepaalde manier op elkaar te stapelen. Intel denkt dat dit ertoe zal leiden dat er tot 30 procent tot 50 procent meer transistors op een chip kunnen worden geplaatst.Intel wil in 2025 weer marktleider worden in de chipmarkt als producent van de kleinste en snelste chips. De afgelopen jaren verloor het bedrijf die positie aan Taiwan Semiconductor Manufacturing en Samsung Electronics. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here