NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 13 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Ali B verzint spontaan een rap voor kampioen Max 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 12 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , 2 uur geledenMax Verstappen wordt na zijn winst zondag persoonlijk gefeliciteerd door Ali B. Hij maakt spontaan een improvisatierap voor de coureur. “Niemand kon het geloven, maar jij steeg erboven”, rapt de artiest.84Ali B feliciteert en rapt voor Max Verstappen in Abu Dhabi7 uur geledenVoor de eerste keerDuncan Laurence maakt iets bijzonders mee: hij hoort voor het eerst zijn hit Arcade op de Amerikaanse radio. De zanger is al langer populair in de Verenigde Staten.7 uur geledenHet lijkt wel KerstmisLindsay Lohan en haar broer Dakota hebben de middag doorgebracht in winterwonderland. Omringd door kerstbomen en sneeuw gaan de twee nog even op de foto.7 uur geledenEen nieuw duoMartien Meiland en Maik de Boer gingen gisteren allebei naar de première van Britt Dekkers nieuwe film. Er was ook even tijd voor een fotomomentje. “M&M”, schrijft de stylist bij een foto op Instagram.7 uur geledenTerug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here