NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 12 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Zo reageerden BN'ers op de wereldtitel van Max Verstappen 12 december 2021 16:45 12-12-21 16:45 Laatste update: 5 minuten geleden Update: 5 minuten geleden 10 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Verschillende bekende Nederlanders zijn uitzinnig vanwege de historische wereldtitel Formule 1 van Max Verstappen. Op sociale media uiten ze massaal hun vreugde na afloop van de allesbeslissende race in Abu Dhabi. Coen Swijnenberg kan het nog amper geloven. “MAX WERELDKAMPIOEN!!!! Wat is gebeurd?!?! Ongelooflijk. Tranen”, schrijft de radio-dj op Twitter. MAX WERELDKAMPIOEN!!!! Wat is gebeurd?!?! Ongelooflijk. Tranen. #F1AvatarAuteurcoenMoment van plaatsen14:36 – 12 december 2021 Ook Mattie Valk is onder de indruk van de prestatie. “O MIJN GOD”, twittert hij. Claudia de Breij houdt het bij “Wauw”, gevolgd door de tweet “Huilende commentator, dan hou ik het ook niet meer hoor.” Ook Humberto Tan houdt het kort: “MAX WERELDKAMPIOEN!!!” MAX WERELDKAMPIOEN!!! AvatarAuteurHumbertoTanMoment van plaatsen14:37 – 12 december 2021 Ali B is een van de vijfduizend Nederlandse fans op de tribune in Abu Dhabi en deelt een video waarop te zien is hoe hij de laatste zenuwslopende seconden volgt. Video😱😱😱😱 #MaxVerstappen33 AvatarAuteurAliBoualiMoment van plaatsen14:49 – 12 december 2021 Peter Heerschop refereert aan de spannende strijd. “Zo lig je 15 sec achter met nog een paar rondjes, zo ben je wereldkampioen”, twittert hij. Daphne Deckers heeft “kippenvel”. “Wat. Een. Legende”, schrijft het voormalig model bij een foto op Instagram. Jeroen van der Boom is zelfs emotioneel. “Tranen in ons ogen!!!”, schrijft de zanger bij een foto waarop zijn vrouw Max op televisie kust. Jaaaaaaa zoenen mag vandaag @maxverstappen1 @danyvdboom tranen in ons ogen!!!! @ziggosport #maxverstappen #worldchampion @ Amsterdam Oud-Zuid https://t.co/OBaREVbbqGAvatarAuteurjvdboomMoment van plaatsen14:46 – 12 december 2021 Presentatrice Hélène Hendriks bedankt Ziggo Sport, dat zondag voor het laatst live verslag deed van de Formule 1. “Wat een moment #MaxVerstappen33 Ook team @ZiggoSport bedankt voor de afgelopen jaren!” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here