NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 12 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Amazon-medewerkers willen af van smartphoneverbod tijdens werk 12 december 2021 10:49 12-12-21 10:49 Laatste update: 19 minuten geleden Update: 19 minuten geleden 15 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De tornado die vrijdag een magazijn van Amazon in het Amerikaanse Edwardsville in de staat Illinois verwoestte, heeft aan zeker zes medewerkers het leven gekost. Een aantal medewerkers eist nu dat ze tijdens het werk weer hun mobiele telefoon op zak mogen hebben, meldt Bloomberg. Amazon verbiedt magazijnmedewerkers om tijdens het werk hun smartphone op zak te hebben. De telefoon moet maar in een kluisje of in de auto bewaard worden. De medewerkers moeten ook door een metaaldetector voordat ze de werkruimte betreden.Na de rampzalige tornado wil een aantal medewerkers dat ze hun smartphone weer op zak mogen hebben om op de hoogte te kunnen blijven van eventuele extreme weersomstandigheden. Ook kunnen medewerkers sneller met hulpdiensten communiceren als ze hun mobieltje bij zich hebben.”Na deze slachtoffers vertrouw ik er absoluut niet meer op dat Amazon op onze veiligheid let”, aldus een medewerker van een Amazon-filiaal in Illinois. Hij dreigt zelfs ontslag te nemen als Amazon vasthoudt aan het smartphoneverbod.Amazon weigert in te gaan op de bezorgdheid van de werknemers over zijn smartphonebeleid en verklaart dat de focus nu ligt op “het bijstaan van de dappere eerste hulpverleners ter plaatse en het ondersteunen van onze getroffen werknemers en partners in het rampgebied”. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here