NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 12 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Afvaller Expeditie deelt beelden van aankomst op Schiphol 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 8 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.3 uur geledenWelkom thuisExpeditie Robinson-deelneemster Sandra Ysbrandy deelt op Instagram beelden van haar aankomst op Schiphol. “Van mijn aankomst op Schiphol heb ik zo vaak gedroomd. Wat is het ontzettend fijn om na vijf weken, zonder enig contact, weer thuis te zijn”, schrijft de tv-kok.gisteren om 18:03Vanaf de bühneNajib Amhali laat op Instagram zien hoe Theater Carré in Amsterdam eruitziet vanaf het toneel. Hij sloot de middagvoorstelling zaterdag af door de camera op het klappende publiek te richten.gisteren om 16:34Vroeg filmpje pakkenBridget Maasland plaatste zaterdag een video van hoe zij en haar zoon zaterdag om 7.45 uur door de binnenstad van Amsterdam fietsen. “Mees, wat gaan we doen?”, roept de RTL-Boulevard-presentatrice naar haar zoon. “Naar de film!”, is het enthousiaste antwoord. Maasland lijkt minder blij dan haar zoon. “Ja, het is echt waar”, laat ze aan het einde van de video nog even weten aan haar volgers.gisteren om 16:34gisteren om 14:26VoetbalmoederNikkie Plessen plaatste zaterdag een filmpje op Instagram van haar zoon Alain. De presentatrice en ondernemer laat zien hoe hij de bal in één keer in het doel schiet. “Lekker Alain!”, schrijft ze er trots bij.gisteren om 08:48Niet eerder vertoonde beeldenNicolette Kluijver blikt terug op haar tv-avontuur. De presentatrice deed mee aan The Masked Singer. “Het was fantastisch! Hadden jullie het door?”, schrijft Kluijver bij foto’s van achter de schermen.vrijdag om 19:26Van harteLeco van Zadelhoff feliciteerde zijn vriendin Leontine Borsato vrijdag met haar 54e verjaardag. Dat deed hij door een serie kiekjes van hen samen op Instagram te plaatsen. Daarbij schreef de kapper: “Lieve vriendin, lieve Leontine, gefeliciteerd met je verjaardag! Wat ben jij een rots in de branding, wat ben ik ongelofelijk trots op je. Een topmoeder en een topvriendin. Wat hebben we samen veel meegemaakt en wat gaan we samen nog veel meemaken! Ik hou van je, door dik en dun, van bruin naar blond, van glad naar krul.”vrijdag om 17:43Rob blikt terugGisteren een jaar geleden won Rob Kemps De slimste mens. De Snollebollekes-zanger is nog altijd blij dat hij aan het programma heeft meegedaan. Kemps zat al tien maanden werkloos thuis en had al eens een uitnodiging van De slimste mens afgeslagen. Daar kwamen talloze andere projecten uit, schrijft hij op Instagram. “Daarna ontplofte de boel. Backstage bij Op1 leerde ik Matthijs van Nieuwkerk kennen waar uiteindelijk het programma CHANSONS! uit is ontstaan. In diezelfde weken kreeg ik een geweldige aanbieding van Talpa waar ik nog steeds heel blij en trots op ben. Ik kreeg meteen de kans om de grote spelshow The Wheel te presenteren. Later in het jaar won ik ook nog de Televizier-Ster Talent en kwam ons boek Chansons! binnen op nummer twee in De Bestseller 60”, vertelt Kemps bij een foto waarop hij de trofee van De slimste mens vasthoudt.vrijdag om 16:38Eerste dag van de rest van ons levenKatja Schuurman heeft een roerige tijd achter de rug. De actrice maakte onlangs bekend dat zij en Freek van Noortwijk een punt achter hun relatie hebben gezet. In een Instagram-bericht bedankt ze haar familieleden voor hun steun. “Dat had ik absoluut niet zo gekund zonder al die onvoorwaardelijk liefdevolle mensen die ik in de loop der jaren om me heen heb mogen verzamelen.””Die me vasthouden als het even donker is. In de allereerste plaats mijn ongelofelijke lieve vader, moeder en zus, die me altijd opvangen als ik dreig te vallen. Ik hoop jullie vooral weer vreugde te bezorgen. Vandaag is de eerste dag van de rest van ons leven!”, schrijft ze bij een zwart-witfoto van zichzelf.vrijdag om 16:38vrijdag om 12:59SprookjesbosVoor Rob Kemps was het donderdag tijd voor een middagje nostalgie. De Snollebollekes-frontman nam zijn zoon Manu mee naar het Sprookjesbos in de Efteling. “Heerlijk dagje met de fijnste vriend”, schrijft hij op Instagram bij een foto van hen samen.vrijdag om 09:46Wie de schoen pastAli B is naar Dubai en dat is voor zijn zoon niet zo handig: de rapper blijkt per ongeluk de verkeerde schoenen te hebben meegenomen. De witte schoenen blijken namelijk niet van Ali zelf, maar van zijn zoon. Nu maar hopen dat ze niet al te lang dezelfde schoenmaat hebben.vrijdag om 05:48TabeeJoep Sertons, ook wel bekend als Anton Bouwhuis uit Goede Tijden, Slechte Tijden, vertrekt net als zijn soapvrouw Babette van Veen uit de soap. De twee vertrekken in de serie naar Bonaire. “Aan alle lieve, trouwe fans. Dank voor het kijken, de berichtjes, het support”, schrijft Sertons op Instagram. “GTST is na elf jaar klaar. Blijf kijken en genieten.” Eerder werd bekend dat het soapstel gedwongen moest opstappen.donderdag om 19:21Rick, met R-I-C-KJim Bakkum blikt op Instagram terug op zijn gastrolletje in Baantjer, dat hij speelde toen hij vijftien was. “Rick, heette ik. Rick Brak. Maar ik bleef natuurlijk gewoon Jimmy.” De zanger vertelt dat hij per ongeluk op de stoel ging zitten van Piet Römer, die de rol van De Cock speelde. “Maar dat mocht niet, zei een productiemedewerker vriendelijk met een vrij strenge toon. Want dat was dé stoel van Piet.”donderdag om 16:00Terug in de tijdBob, de zoon van Caroline Tensen, is donderdag 27 jaar geworden. De presentatrice deelt ter ere van zijn verjaardag een foto van “kleine Bob”. “Nu alweer 27! En wat ben je een mooi mens geworden Bobbi.”donderdag om 16:00donderdag om 12:45In isolatieDon Diablo is met het coronavirus besmet en is in isolatie gegaan. Daardoor kan hij niet aanwezig zijn bij de onthulling van zijn kunstwerk Hexhibit III, dat tentoongesteld wordt in het Moco Museum in Amsterdam. Eerder deze week werd bekend dat de muzikant en kunstenaar het werk, een combinatie van een digitale NFT en een fysiek deel, heeft geveild voor ruim 1 miljoen euro.donderdag om 08:22Zin in avontuurGeraldine Kemper en Art Rooijakkers presenteren het speciale Videoland-seizoen van Expeditie Robinson en de twee zijn ontzettend enthousiast. Kemper plaatst op Instagram vast een foto van het kersverse presentatieduo.donderdag om 05:27Bijna KerstmisPrins William en zijn vrouw Kate waren woensdagavond bij een speciale kerstviering in Westminster Abbey. Speciaal voor lokale helden werd een bijzondere avond georganiseerd.woensdag om 20:44Ontmoeting met een fanChris Hemsworth houdt ervan om zijn broertje Liam af en toe voor schut te zetten. De acteur plaatst een reeks foto’s met zijn broer en schrijft: “Altijd leuk om mijn fans te ontmoeten. Ik ontmoette deze jongeman en hij deed me aan mijn jongere zelf denken. Niet qua uiterlijk, maar meer qua houding. Hij bleef volhouden dat we op elkaar lijken, maar ik verzekerde hem dat niemand mijn look heeft.”woensdag om 13:39Jaren ouder Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn werden eind oktober ouders van hun zoon Dean. Ruim een maand later maken ze gekscherend de balans op van een maand ouderschap: “Wat zien we eruit”, zegt Dave in een video op Instagram. “We zijn 35 jaar ouder geworden.”woensdag om 13:39woensdag om 09:21Gezond bezigWinston Gerschtanowitz is naar de sportschool geweest en fotografeert zichzelf na afloop zo natuurlijk mogelijk: met zijn haar in de war en een grimas.woensdag om 05:23Een avondje uit Cristiano Ronaldo is met zijn gezin gaan dineren bij een restaurant en geniet daar zichtbaar van. Waar zijn Instagram wordt gedomineerd door zijn voetbalcarrière, geeft hij zo af en toe een kijkje in zijn persoonlijke leven.dinsdag om 19:40Eerste kusSuzan en Freek hebben een jubileum te vieren. Het stel kuste namelijk vandaag precies veertien jaar geleden voor het eerst. “Zoals we vroeger op MSN al tegen elkaar zeiden: hvj wjnmk!”, schrijven ze op Instagram bij een verzameling foto’s. “Aangezien de restaurants dicht zijn vieren we het vanavond maar thuis: lekker pizzaretten tot één van ons twee het als eerste opgeeft.”dinsdag om 19:33Een maskertjeThomas Acda ontkwam niet aan zijn strenge dochter. De zanger en acteur moest eerder vandaag een maskertje met haar doen. “Omdat ‘als ik haar nou gewoon een zusje had gegeven ze dit niet met mij hoefde te doen'”, schrijft hij op Instagram. “Een logica waar niets tegen in te brengen viel. Niet voor ik onder gesmeerd zat in ieder geval. Zelf nam ze goud. Logisch.”dinsdag om 12:52De hort opJong geleerd, oud gedaan, zal Dave Roelvink hebben gedacht. Hij nam zijn zoon Dean, die eind oktober is geboren, mee op pad. “Zijn Leidseplein weer op”, grapt hij op Instagram over het uitgaansgebied.dinsdag om 12:52dinsdag om 10:08Helemaal gelukkigJan Versteegh is blij: Sinterklaas is het land uit en nu mag hij eindelijk de kerstboom neerzetten. De presentator is voor een vrij klein formaat gegaan, zo kan hij zonder krukje de piek plaatsen.dinsdag om 06:36Bijna vakantieHet RTL Ontbijtnieuws moet het na vandaag even zonder Jan de Hoop stellen. De 66-jarige presentator is dinsdagochtend voor het laatst te zien aan de desk voordat hij gaat genieten van een welverdiende vakantie. Volgend jaar juni is het helemaal klaar voor de nieuwspresentator; dan gaat hij met pensioen.dinsdag om 05:45Op de rode loperNicole Kidman had maandagavond de première van haar film Being the Ricardos in Los Angeles. De 54-jarige actrice zag er prachtig uit en genoot volop op de rode loper.maandag om 18:50Overal genietenVoor Sylvie Meis is het overal genieten met haar echtgenoot Niclas Castello. De presentatrice plaatst een foto op Instagram waarop hij haar draagt terwijl ze van vakantie genieten op een boot. Het gezicht van Castello is zoals gebruikelijk niet zichtbaar.maandag om 15:16Koninklijke waarderingShakira kan rekenen op koninklijke waardering. Ze mag namelijk de zesjarige Britse prinses Charlotte tot haar fans rekenen. Prins William vertelde eerder dit weekend dat zijn dochter een groot fan is van het nummer Waka Waka van de zangeres uit 2010. “Ik ben zo blij dat je mijn muziek leuk vindt, prinses Charlotte”, schrijft Shakira op Twitter.I’m so pleased you like my music Princess Charlotte! ❣️ https://t.co/Ttx6K514iQAvatarAuteurShakiraMoment van plaatsen17:47 – 5 december 2021maandag om 10:25Abraham zienRichard Krajicek is maandag vijftig jaar geworden. Het huis van de voormalig tennisser is voor de feestelijke gelegenheid bedolven onder de slingers en ballonnen. “Happy met een halve eeuw”, schrijft Krajiceks vrouw Daphne Deckers op Instagram.maandag om 08:23Een koude doucheDonny Roelvink begint de dag niet alleen heel vroeg, maar ook heel koud. De influencer stapt graag onder een koude douche om zich op te peppen, maar dat koude water is altijd even wennen. Op Instagram neemt hij zijn volgers mee in zijn ochtendritueel.maandag om 05:34Net als MadonnaEen week geleden plaatste Madonna een reeks opvallende foto’s. Richard Groenendijk weet nu eindelijk wat de zangeres aan het doen was: haar sleutels lagen onder het bed.maandag om 05:31Eindelijk weer samenHet heeft twee jaar geduurd, maar Tony Junior is weer herenigd met zijn goede vriend Isaac. De twee hebben elkaar een tijd niet kunnen zien door reisbeperkingen, maar zijn nu extra blij elkaar weer te zien.maandag om 05:26SintervriendChantal Janzen heeft een hele hoop foto’s gedeeld van Sinterklaas bij haar thuis. Niet alleen jongste zoon Bobby mocht bij de Sint op schoot, ook de presentatrice is even gaan zitten.Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here